League of Legends: Wild Rift Tier List 2023

League of Legends: Wild Rift Tier List 2023

Introduktion

Tier-listan hänvisar till den relativa styrkan hos mästare i League och är en metod för att bestämma en mästares effektnivå. Den hjälper till att avgöra vilken mästare man ska välja i ett spel, samt vilka mästare man ska bannlysa för att motverka sin motståndare. Den här tierlistan innehåller en lista över de bästa hjältarna för varje lane. Tier S, den starkaste mästaren, står högst upp i rangordningen, följt av A, B och C, som speglar ökande styrka.

Betydelsen av Tier System i valet av mästare

Efter lanseringen av en ny patch för Wild Rift finns här den nya Tier-listan för spelare med hög elo. Här är en Wild Rift Tier List som rankar de bästa och sämsta valen för varje roll för att hjälpa spelarna att förstå vilka mästare som dominerar och vilka som faller bort. När man tar hänsyn till mästarnas hierarki förutsätter den här tierlistan att de individer som använder mästarna vet hur de ska spela dem.

Vikten av att förstå banor och roller

Vi kommer att titta på de olika banorna och de roller som följer med dem. Detta är några av de mest avgörande begreppen att förstå i League of Legends: Wild Rift och de kan vara ganska svåra att förstå till en början. Men när de väl börjar klicka kommer du att bli ännu bättre.

Tier S: Kraftfull och mångsidig. De kan fylla en mängd olika roller och kan lätt bära en match.

Tier A: Starka och kan passa in i de flesta lagpositioner. De har ett högt skicklighetstak men inte lika mycket nytta eller skada jämfört med Tier S.

Tier B: Ganska starka. De kommer att vara starka val på särskilda kartor med specifika mål, men de kommer vanligtvis inte att ge tillräckligt med CC eller skada för att bära ett spel.

Tier C: Även om de inte är de starkaste kan de fortfarande vara användbara i vissa lagkombinationer. De väljs vanligtvis som en djungel eller support i början av spelet som behöver lagskydd.

Att känna till de bästa mästarvalen är viktigt, men att lära sig hur man använder dem kan vara svårt. Vi rekommenderar att du väljer en coachningstjänst så att du kan lära dig nya färdigheter och snabbt förbättra din erfarenhet av att spela spelet.

Ranking

Wild Rift Top / Baron Lane

Tier

Wild Rift-mästare

S

Camille, Fiora, Garen, Sett, Renekton, Riven, Gragas, Irelia, Wukong, Olaf

A

Akali, Darius, Kennen, Malphite, Pantheon, Graves, Nasus, Shen, Jayce, Dr. Mundo

B

Jarvan IV, Jax, Singed, Tryndamere

C

Teemo, Kayle

Wild Rift Mid Lane

Tier

Wild Rift-mästare

S

Akali, Ahri, Diana, Katarina, Ziggs, Zed, Karma, Orianna, Gragas

A

Aurelion Sol, Corki, Brand, Galio, Yasuo, Jayce Twisted Fate, Akshan, Fizz, Lucian, Morgana, Renekton, Veigar

B

Lux, Pantheon, Zed, Annie, Seraphine

C

Kayle

Wild Rift Jungle

Tier

Vilda sprickans mästare

S

Evelynn, Kha'Zix, Lee Sin, Nunu & Willump, Olaf, Morgana, Graves, Vi, Fiora

A

Amumu, Master Yi, Gragas, Olaf, Rengar, Shyvana, Vi, Xin Zhao, Wukong, Pantheon, Jarvan IV

B

Sett, Rammus, Riven, Shyvana, Tyndamere

C

Dr Mundo, Amumu

Wild Rift Dragon Lane Support

Tier

Wild Rift-mästare

S

Lulu, Braum, Janna, Nami, Yuumi, Thresh, Morgana, Karma

A

Leona, Alistar, Rakan, Seraphine, Senna, Galio, Shen, Sett

B

Blitzcrank, Sona, Lux, Amumu

C

Soraka

Wild Rift Dragon Lane Marksman

Tier

Wild Rift-mästare

S

Ezreal, Jinx, Kai'Sa, Xayah, Lucian, Tristana, Jhin

A

Draven, Morgana, Tristana, Varus, Karma, Corki, Ziggs, Seraphine

B

Ashe, Jhin, Vayne, Miss Fortune, Brand, Veigar, Senna

C

-

Om du är intresserad av fler Wild Rift-nivålistor kan du kolla in vår artikel om listan över djur i spelet!

Slutsats

För att sammanfatta, att känna till Wild Rift Tier List är en viktig tillgång för varje League of Legends-spelare. Den hjälper spelarna att välja de bästa mästarna för varje lane och position, och den gör det möjligt för dem att göra välgrundade bedömningar när de bannlyser och motverkar sina motståndare.
Den senaste 2023 Tier List ger viktig information om de aktuella maktnivåerna för mästare i spelet. Du kan förbättra dina chanser att lyckas i spelet genom att följa rankningen och finslipa dina förmågor med toppmästare.
Kom ihåg att ranglistan endast visar mästarnas potentiella kraftnivåer, inte deras garanterade prestationer, och att det är upp till enskilda spelare att maximera mästarnas förmågor.