League of Legends-uppdrag: Schema för 2023

För att förbättra sina spelares upplevelse har League of Legends konsekvent släppt nya uppdrag. De är ett utmärkt sätt för spelarna att få belöningar och utmana sig själva.

Typer av uppdrag i League of Legends

Generellt finns det tre typer av uppdrag i League of Legends:

1. Dagliga uppdrag

Dessa uppdrag är vanligtvis korta och kan utföras i ett enda spel eller match. De uppdateras dagligen och kräver ofta att du spelar mot en viss mästare eller i ett visst spelläge.

2. Veckouppdrag

Veckouppdragen kräver vanligtvis flera matcher för att slutföras. De uppdateras en gång i veckan och handlar vanligtvis om att vinna matcher eller samla ett visst antal erfarenhetspoäng.

3. Särskilda uppdrag

Specialuppdrag dyker upp då och då under vissa tidsbegränsade evenemang. De uppgifter de kräver att du utför är vanligtvis mer komplicerade än de dagliga och veckovisa uppdragen. Några exempel på sådana uppdrag är att spela ett visst spelläge eller vinna ett visst antal spel.

När du har slutfört dessa specialuppdrag kan du få belöningar i specialutgåvor som inte kommer att finnas tillgängliga utanför evenemangstiden. Det är därför spelarna tar dessa uppdrag på största allvar.

Vissa uppdrag kan ha förkunskaper, som att nå en viss nivå eller äga vissa föremål.

Hur du får tillgång till dina uppdrag i League of Legends

Uppdrag visas automatiskt på ditt konto. De låses upp när du har uppfyllt kraven. Det finns en "Uppdrag"-spårningsknapp som du kan klicka på. Den finns längst ner i din lista över vänner. Den här knappen visar alla uppdrag du har och hur långt du har kommit i varje uppdrag.

Uppdragsfliken visar också hur mycket tid du har kvar för att slutföra dem. Resultatet av ditt spel räknas mot uppdragets mål så länge skärmen för spelets slut visas innan timern löper ut.

League of Legends uppdrag för specialevenemang 2023

League of Legends har släppt några speciella eventuppdrag under 2023. Här är några av dem:

1. League of Legends Säsong 2023 Mystery Champion-uppdrag

Säsong 2023 började med en serie dagliga uppdrag som kunde slutföras från den 11 januari till den 24 januari. Det fanns totalt nio uppdrag. Målet var att avslöja den dolda Mystery Champion.

Varje dag avslöjade spelet en gåta som gav ledtrådar till dagens Mystery Champion. Spelarna kunde klara målet genom att spela ett spel med Mystery Champion eller tjäna 450 poäng genom spelen. När de hade klarat det fick de dagliga belöningar.

Om du är ny i spelet kan dessa uppdrag låta komplicerade. Men det finns många onlineforum och communities som kan hålla dig uppdaterad med dessa uppdrag, så du behöver inte oroa dig.

2. League of Legends Lunar Revel-händelse 2023

Som ett firande av 2023 Lunar New Year släppte League of Legends ett temaevent den 12 januari. Evenemanget varade i mer än en månad och avslutades den 20 februari. Det innehöll uppdrag, pass och eventspecifika belöningar som du kunde få efter att ha slutfört uppdragen.

Det finns tre tidsbegränsade uppsättningar uppdrag som du kan klara av under detta event. De är Infinite Pass-uppdraget, Mythmaker-uppdragen och Lunar Revel-uppdragen.

Av de tre var Infinite Pass-uppdraget det enklaste eftersom det bara krävde att du ställde dig i kö. Event-XP som du tjänar kan bytas mot föremål i begränsad upplaga i eventbutiken.

Kommande uppdrag

För närvarande har Riot Games inte gett några nyheter om de kommande speciella evenemangsuppdragen. Du kan dock alltid kontrollera dess webbplats för den senaste uppdateringen. Under tiden kan du spela dagliga och veckovisa uppdrag för att få belöningar.

Du behöver inte oroa dig för att missa några uppdrag eftersom de alltid kommer att visas på din flik "Uppdrag". Dessutom är League of Legends-communityn mycket aktiv. Den kan ge dig viktig information om kommande uppdrag och evenemang via många onlineforum och sociala medieplattformar.

Slutsatsen

Uppdrag i League of Legends är ett roligt och givande sätt för spelare att engagera sig i spelet och tjäna priser. Det finns ständigt nya utmaningar och belöningar för att öka din erfarenhet. Spelare kan förvänta sig ännu mer fascinerande uppdrag och evenemang i framtiden när spelet utvecklas och växer.