Lagvätska vinner LCS-lås-i turneringen

Alla lag i världen utnyttjade lågsäsong för att få bättre spelare för sin laguppställning. League fans och spelare jämföra ofta NA: s LCS till EUW s LEC på grund av alla europeiska spelare som spelar på amerikanska lag. Men var den europeiska ligan alltid ett steg framåt än den amerikanska.

Saker förändrades i år när vi fick se en mer kraftfull roster på nästan alla lag i LCS eftersom de var gjorda av lovande rookies, koreanska spelare och erfarna amerikanska och europeiska aktörer. Ett av lagen som tog mest nytta det kunde från lågsäsong var Team Liquid.

Även om TL förlorat en av sina viktigaste spelare när det släppte Jensen, ersatt det honom med den legendariske TSM spelare Bjergsen och tidigare fnatic s jungler Bwipo. Team Liquid visade sig ha ett starkt lag sedan början av säsongen, och det gjorde ingen besviken när bestrida LCS inlåsnings mästerskapet.

Team Liquid inte bara vinna trofén men också gjorde det med en 3-0 vinst mot Evil Geniuses, som fick finalen obesegrad. Läs den här sidan för att veta hur Team Liquid uppnått detta och vad man ska förvänta sig av dem i framtiden!

Win mot Evil Geniuses

lek en

Som vi nämnde tidigare, EG kom till finalen obesegrade, så hur gjorde Team Liquid 3-0 seger mot det? Ingen förväntas att ske även under spelets ett tidiga spel. Team Liquid var nere i guld på grund av hur stark EG Impacts Gwen var och roaming hastighet EG Jojopyun vridna Fate.

Men Team Liquid lyckats komma tillbaka från ett katastrofalt tidiga spelet tack vare Bwipo och 8/0 Sylas på Bjergsen händer. TL Hans Sama kunde få mer guld efter att ha vunnit ett par lag slagsmål, och det är när spelet slutade i en 11-20 på Team Liquid fördel.

lek två

Även hjul blev överraskade när de såg spelet två utkast eftersom det var nästan densamma som spelet ens. Det enda som förändrats är att EG: s jungler gick Poppy istället för Viego och sitt stöd för Tahm Kench istället för Braum. Bwipo valde landgång detta spel, men resten av TL förslag stannade samma.

Men även om båda lagen inte ändra mycket av sin gruppsammansättning, kan du se Team Liquid vant sig Evil Geniuses tidiga spelet och tog kontroll över den.

Saker var lättare nu, och Hans Sama var den som tog hand om att vinna alla Team kämpar med sin gud-tier Aphelios. TL fans blev rädd när EG mid Lanner fick stjäla Baron Nashor från TL, men det var inte tillräckligt för att vinna mot dem.

lek tre

Allt avslutades för onda snillen i spel tre. Men saker och ting inte verkar vara så i början av spelet. EG märkte hur stark Team Liquid s Jarvan IV, Sylas och Aphelios combo var, så det tog det för sig själv, och det betalade i början av spelet.

Evil Geniuses hade en stark ledning mot TL, men dess värsta misstaget var att ge några dödar att Hans Sama s Jinx, som bar spelet tillsammans med Eyla s Lulu.

Wrapping Up

Nu när Team Liquid är back-to-back mästare i LCS lås-in mästerskap, alla har sina ögon på dem för detta nya split och framtida MSI.

Bwipo, Bjergsen och Hans Sama är de nya stjärnorna i det här laget, och de gör TL ser starkare än någonsin.

Kolla in vår LoL öka tjänster!