Inhouse turneringar - kommer de att rädda na?

na hänvisar till de nordamerikanska servrarna som är värd av Legends liga. Det populära lagbaserade strategispelet involverar rivaliserande lag av fem mästare som står inför för att förstöra en andras bas. Spelet spelas internationellt, och det är här några problem börjar uppstå. Långsamma serverhastigheter och hög ping kan vara förödande för spelare. Små förseningar kan ge dina motståndare kanten de behöver för att få överhanden och få segern. Detta medför begreppet inbyggda turneringar och huruvida de kan spara NA?

När det gäller ping upplever spelarna från den nordamerikanska regionen i allmänhet pingnivåer på cirka 70 eller högre i jämförelse med koreanska spelare som upplever pingnivåer på 30 eller lägre. Dessa nivåer är mindre än hälften av beloppet än de som upplevs av Na-spelare. Lägre nivåer av ping relaterar direkt till snabbare speltider. Ju lägre ping-nivåerna är, desto snabbare spelet hänför sig till dina tankar och handlingar. Detta kan bli ett allvarligt problem i ett spel som League of Legends, speciellt när du ständigt kommer upp mot spelare som upplever en mycket mer vätska och snabb spelupplevelse än dig.

Så, vad är inhouse turneringar? Inhouse turneringar är turneringar som bedrivs i en viss region eller ett område. Dessa turneringar kan organiseras på ett sätt som spelare kunde tävla mot varandra via LAN-kablar eller ens med minskat ping på grund av att de är nära varandra. Fördelen med detta är att alla spelare skulle vara på lika villkor med inget lag med en fördel på grund av bättre internethastigheter. Hosting of Inhouse Tournaments kan bara vara vad som behövs för att få Nordamerika tillbaka till strid mot världens bästa när det gäller Legends liga.

Så, i frågan, kan innehas ihouse turneringar i Nordamerika? Svaret måste vara en rungande, ja. De långsammare Internethastigheter som upplevs på NA-servrar har skadliga effekter på spelarna. Införandet av dessa tävlingar löser verkligen problemet med att konkurrera mot lag som delar en mjukare upplevelse och kan också förbättra den övergripande mekaniken för NA-användare. Inhouse turneringar är definitivt något som Legends League kan använda till NA och se till att spelarens bas från denna region är fortsatt konkurrenskraftig. NA har kämpat för att konkurrera internationellt ett tag nu, och det kan vara lösningen på alla sina problem.