Hur mycket tid spenderar jag på League of Legends?

En genomsnittlig match i League of Legends tar mellan 15 och 40 minuter. Du kan dock förlänga din tid i spelet när du arbetar för att finslipa dina färdigheter eller spelar för skojs skull.

Vill du veta hur mycket tid du spenderar totalt på League of Legends? Fortsätt läsa för att få din steg-för-steg-guide för att hitta denna spännande personliga statistik.

Så här hittar du den totala tiden den här säsongen

Riot Games, skaparna och distributörerna av League of Legends, låter spelarna hitta sin totala tid som de spenderat på spelet under den pågående säsongen. Det visar inte den totala tiden som spenderats sedan du laddade ner spelet. Här är stegen för att hitta statistiken för den aktuella säsongen:

  • Öppna League of Legends
  • Klicka på fliken Profil
  • Gå in på fliken Statistik
  • Uppgifterna om totala antalet timmar för den aktuella säsongen finns längst ner till vänster, under displayen för antalet spelade matcher.

För att hitta den totala tiden sedan du spelade LoL för första gången måste du ladda ner programvara från tredje part.

Användning av Wasted on LoL

Den mest rekommenderade programvaran för att hitta din totala tid är Wasted on LoL. Den är mycket enkel att använda. Dessutom gör webbplatsen det enkelt att skicka dina resultat för att dela dem på sociala medier. Allt du behöver göra är att ange ditt summoner-namn och välja den region där du är baserad. Sedan genererar programvaran data och visar din totala tid.

Den enda nackdelen är att statistiken inte alltid är tillförlitlig eftersom det är en tredje part. Spelare känner ofta att systemet överkompenserar deras timmar och får det att se ut som om de har varit på LoL längre än i verkligheten.

Wasted on LoL erbjuder dock rolig och insiktsfull statistik som du inte skulle kunna hitta någon annanstans. Den mest pålitliga källan skulle vara Riot Games, men tyvärr är detta inte en funktion som spelet erbjuder.

Wasted on LoL låter dig visa data inklusive din totala tid omräknad till minuter, timmar och dagar. Den jämför också din spenderade tid med andra spelare i regionen.

För att komma igång kan du gå till Wasted on LoL:s webbplats.

Programmet fungerar med servrar som drivs av Riot Games. Detta tar inte hänsyn till spelare i regioner som Kina och Sydostasien. Spelare i dessa regioner måste tillämpa andra program för att hitta sin totala tid.

Använda OP.GG

OP.GG är ett alternativ för att hitta din totala tid som du spenderar på League of Legends. I likhet med Wasted on LoL låter programmet dig ange ditt summoner-namn och din region. Därefter ger systemet dig många intressanta statistiska uppgifter, bland annat det totala antalet spelade matcher.

Du kan multiplicera dina spel med 30 - vilket är det genomsnittliga antalet minuter som det tar att slutföra en match. Även om detta inte är exakt kan det ge dig en allmän uppfattning om din totala tid.

Till skillnad från Wasted on LoL går det här programmet längre än så med den information det ger. Programmet erbjuder data, till exempel din vinstfrekvens och vilka mästare du har använt mest. Dessa kan vara roliga att ta del av och kan till och med hjälpa dig att bli mer framgångsrik i spelandet.

Ansök Laoyuegou.com

Laoyuegou.com är en annan metod för att hitta data om din totala tid. Det är en kinesiskbaserad programvara, så den sammanfaller med regioner som Wasted on LoL inte når. Även om den inte ger dig din totala tid direkt, ger den dig dina totala matcher och genomsnittlig tid per match. För att hitta din totala tid multiplicerar du bara de två siffrorna tillsammans.

Beräkna statistiken manuellt

Om du vill undvika att skriva in din personliga spelinformation i ett system från en tredje part finns det sätt att kringgå detta. Om du tar dina mästerskapspoäng kan du uppskatta din tid genom att dividera dem med 650.

Även om detta kanske inte ger dig en exakt siffra kan det vara ett säkrare alternativ. Dessutom finns det inget perfekt system för att hitta denna exakta information. Det är ändå kul att få en uppskattning av din totala tid.

Bottenlinjen

Det finns inget perfekt sätt att identifiera din totala tid som du spenderar på League of Legends eftersom informationen inte kommer direkt från Riot Games. Du kan dock använda programvarusystem från tredje part för att approximera denna statistik. Du kan också använda uppgifter som tillhandahålls av själva LoL för en uppskattning.