Hur mycket pengar har jag spenderat på Wild Rift?

League of Legends är utan tvekan ett av de mest populära PC-spelen just nu, och Riot introducerade Wild Rift som det nya MOBA-spelet. I detta gratis spel kan du stapla dig i 5v5-matcher mot andra riktiga spelare - precis som LoL fungerar.

Även om Wild Rift i sig självt är helt kostnadsfritt är skins inte det. Faktum är att ju mer sällsynt samlarobjektet är, desto dyrare blir det. Det är lätt att låta sig påverkas av de flashiga Champion-skinnen och spendera riktiga pengar på dessa virtuella föremål - men att hålla reda på dina investeringar är den svåra delen.

Vet du inte hur mycket pengar du har spenderat på Wild Rift? Det här omfattande inlägget kan vägleda dig till rätt ställen och hjälpa dig att lära dig hur du också kan spara mer pengar på lång sikt.

  1. Logga in på ditt Riot-konto

Eftersom alla dessa spel är registrerade under Riot Games är det bäst att minimera din sökning genom att börja från basen. Dessutom är det också där du hittar all slags kontorelaterad information.

  1. Klicka på League of Legends Support

Gå över till den officiella LoL Wild Rift-supportsidan efter att du har loggat in på ditt Riot Games-konto. Observera att du endast kan hitta information om ditt nuvarande regionskonto. Varje stödsida visar dig endast det belopp som spenderats för den specifika shard.

Du kan också kontrollera alla betalningsmetoder som du har använt och de olika valutor som du gjorde transaktionerna med. Detta ger dig en översikt över hur mycket pengar du har spenderat på spelet varje gång.

  1. Ange dina autentiseringsuppgifter

Logga in med ditt användarnamn och lösenord för League of Legends - Wild Rift för det aktuella kontot och tryck på Enter. På supportsidan finns en knapp "Visa mig pengarna". Det är här du kan hitta alla dina transaktionsuppgifter för ditt aktuella regionskonto.

Spelare med flera konton kommer inte att hitta all sin transaktionsinformation på ett och samma ställe. Du måste manuellt logga in på supportsidan för League of Legends Wild Rift för varje region med dina inloggningsuppgifter varje gång.

Är skins ens värda att köpa?

Du kan hamna i en existentiell kris efter att ha kontrollerat dina Wild Rift-transaktioner. Att spendera pengar på virtuella föremål kan trots allt verka onödigt när du äntligen inser hur mycket du har tjänat in. De är dock inte alla så onödiga, särskilt inte om du är en spelare med hög elo.

Championskinn och kosmetika kan vara ganska dyra, särskilt för mer sällsynta karaktärer. Självförtroendet som varje köp ger dig är dock svårt att slå - och det är allt i sådana här spel.

I verkligheten är legendariska skinn kanske inte praktiska köp, men vanliga spelare kan dra nytta av karaktärsboosten. Detta gäller särskilt om du alltid spelar i tävlingsmatcher och vill hoppa till en högre rang.

Kort sagt gör visuella bilder, rörelser och effekter att Champion- och Legendary-skins är värda att spendera pengar på.

Så här slutar du att spendera för mycket pengar på Wild Rift

Du kanske undrar om det ens är möjligt att sluta spendera för mycket pengar på Wild Rift. Även om det kan verka svårt att göra till en början är det faktiskt möjligt. Hur? Vi kommer inte att säga att du helt ska bannlysa tanken från ditt sinne, men det finns en snabb utväg.

Har du någonsin hört talas om smurfkonton? Dessa kommer vanligtvis med över 20 000+ BE, vilket är tillräckligt för att köpa dina tre första champions på tredje nivån. Det bästa är att du inte behöver spendera ett enda öre själv.

I allmänhet säljs LoL-smurfkonton för endast 30 dollar, vilket är billigare än vad de flesta legendariska mästarskinnen säljs för! Spelare kan spara mer med sådana konton och även skörda fördelarna med att spela i höga elostaplar.

Det är också lättare att levela upp med smurfkonton eftersom du spelar utanför din low elo league. Spelare kommer att paras ihop med avancerade spelare, vilket gör att de kan lära sig snabbare och även tävla i högre rankade matcher.

Ranking på vanliga konton kan ta mer än 90 timmar, statistiskt sett, med tanke på att varje match varar i mer än 25 minuter. Booster packs och smurfkonton låter dig få mer XP per runda, vilket snabbar upp levelingprocessen med siffror!

Slutsats

Wild Rift är för närvarande helt i ropet bland MOBA-spelare, särskilt på grund av de mästarskinn du kan köpa. Även om det inte är något problem att spendera över virtuella vinster är det bäst att regelbundet spåra dina transaktioner.

Å andra sidan kan du också prova att investera i smurfkonton och booster packs för att ge dig själv en konkurrensfördel utan att spränga banken.