Hur man tjänar Skin Shards i League of Legends

Skin shards är ett slags kosmetiskt föremål i League of Legends. De har många funktioner, bland annat att låsa upp mästerskapsskinn, uppgradera dina gamla skins och göra om skins till permanenta skins.

Ett annat alternativ är att lagra dem i ditt inventarium som samlarobjekt. De flesta spelare väljer dock att använda skin shards för att skaffa skinn till de champions de spelar.

I den här artikeln kommer du att upptäcka hur du får tag på skin shards, som kan användas för att få gratis skins. Spelare kan samla skin shards och förbättra sina champions utseende gratis med lite arbete och tur.

Hur man får tag på dem

Det finns många sätt att samla dem, men spelare får dem främst från Hextech Crafting, evenemang och uppdrag.

1. Hextech-kistor

Det här systemet gör det möjligt för spelare att få olika former av byte, till exempel skin shards. Du kan få byte genom att öppna Hextech Chests. Dessa kistor kan man tjäna genom att få S- eller bättre betyg i spel, köpa dem med Riot Points (RP) eller ädelstenar, eller få dem som priser från evenemang eller uppdrag.

2. Händelser och uppdrag

I spelet anordnas ofta evenemang och uppdrag som ger spelare skin shards. Håll utkik efter dessa evenemang och delta i att få skin shards som pris.

Vissa evenemang i spelet ger spelare skin shards för att de slutför uppgifter eller spelar vissa spellägen. Under Lunar Revel-evenemanget, till exempel, finns det ofta unika Lunar Revel-klot som innehåller skin shards och andra gåvor.

3. Köp dem med Orange Essence

Skin shards kan köpas direkt från butiken med Orange Essence. Du kan få Orange Essence genom att avtrolla champion shards och skin shards.

Orange Essence i sig finns i butiken som en del av paketet "5 kistor och nycklar + Bonus Essence", som kostar 975 RP och ger 50 Orange Essence. Du kan också få Orange Essence genom Hextech Chests och Masterwork Chests, händelser i spelet som ger det som pris, disenchanting skin shards och Prime Gaming Capsules.

4. Plundra dem från besegrade fiender

Ibland kan du efter att du har besegrat fiender plundra dessa skin shards från deras kroppar. Detta händer dock ganska sällan, men om du har tur är det inte omöjligt att det händer.

5. Köp dem med RP

Du kan köpa skin shards direkt från butiken med RP. Eventuellt kan du också köpa vissa kistor och nycklar som har möjlighet att innehålla skin shards. Det finns också paket som innehåller vissa skin shards eller juveler.

6. Hederskapslar

Honor Capsules kan förvärvas genom att spela spel och stiga i Honor-rankarna. Dessa kapslar kan innehålla hudskärvor samt ytterligare föremål såsom skins för avdelningar, ikoner och nyckelfragment. Beroende på din Honor-nivå kan du vinna upp till tre Honor Capsules varje säsong.

Hur man använder Skin Shards i League of Legends

För att använda skin shards finns det flera steg du kan följa. Navigera först till fliken Collection på spelets huvudmeny. På vänster sida av skärmen väljer du "Skins" från listan med möjligheter.

Därefter hittar du den mästare vars skin du vill låsa upp och klickar på deras namn. Om du har en skin shard för den mästaren kommer den att visas på skärmen.

För att undersöka detaljerna i skin shardet klickar du på det. Till sist väljer du, baserat på dina preferenser, om du vill återskapa hudskärvan till en permanent hud eller sälja den för Orange Essence.

Om du smidde hudskärvan läggs den nya huden till din samling och kan användas när du spelar som den mästaren. Orange Essence kommer att krediteras ditt konto om du säljer hudskärvan och kan användas för att låsa upp ytterligare skinn eller mästare.

Den nedersta raden

Att få tag på skin shards i League of Legends kan vara både lätt och svårt. Det krävs en kombination av tålamod, talang och lite tur. Du kan vinna kistor med skin shards genom att delta i evenemang, utföra uppgifter och spela spel.

Dessutom kan du också använda Riot Point eller Orange Essence för att köpa kistor och nycklar för att öka dina chanser att samla skin shards. Slutligen kan deltagande i evenemang och kampanjer ge dig möjlighet att samla skin shards och andra föremål.

Sammantaget är det en utmärkt metod att tjäna skin shards i League of Legends för att förbättra utseendet på dina champions utan att behöva spendera riktiga pengar.