Hur du jämnar upp ditt lol -konto snabbt

När du börjar spela League of Legends vill du gå snabbt genom nivåerna så att du får mer kraft och roligt. Det finns inte bara ett sätt att jämna upp snabbt, och den här guiden berättar hur du kan jämna upp ditt LOL -konto snabbt, oavsett om du vill betala pengar eller göra det gratis.

Här är några saker att notera:

  • Det tar cirka 40 000 erfarenhet att gå från nivå 1 till 30.
  • Du kan få en upplevelsebonus från upplevelsen och din första seger på dagen i bonusstackar.
  • Du behöver 200 spel för att komma till nivå 30 utan någon erfarenhet av erfarenheter; Det betyder att spela sex matcher varje dag i en månad.
  • Att vinna 5V5 -normalerna ger dig 240 erfarenhet, men du får bara 160 om du förlorar!

snabbast - turbolvling

Det övergripande snabbaste sättet att jämna upp i LOL är att köpa 10 segrar XP Boost och de 40 segrar XP-boost med det tre dagar långa XP-boost. Detta kostar cirka $ 33. Det kanske inte räcker, så du kan spela 15 till 20 spel i Summoner's Rift Blind Pick och Howling Abyss för det tre dagar långa uppsvinget. Att göra det tre dagar i rad och vinna de flesta av spelen får dig till nivå 30 mycket snabbt!

långsammast - effektiv nivellering

Medan ditt mål är att jämna upp snabbare, kanske du vill ta dig tid och njuta av spelet. Den här metoden är gratis, men det tar längre tid än klassisk utjämning. Det fokuserar på att spela ett vinnande spel för att missbruka dagens första seger varje dag. Du gör inget annat, och det garanterar att du får ungefär 400 upplevelser varje dag.

Med detta bör du jämna upp till 30 på 100 dagar eller tre månader.

den hemliga metoden

Det finns en annan metod för att jämföra ditt konto, som är en hybrid av de två sista nämnda. Det kostar cirka $ 22, vilket är mindre än turbolvlingsmetoden och tar mindre tid än alternativet första seger.

Vissa människor är upp till 30 på 50 dagar, eller cirka två månader. Kontoförsäljare jämnar upp konton som detta och gör det eftersom det är tids- och kostnadseffektivt. De köper alternativet 40-vinst boost och spelar ett vinnande spel varje dag för att använda Boost Experience-bonusen och den första vinstbonusen effektivt.

Med den här metoden nivåer kontosäljare upp 15 konton på en gång. Sedan tjänar de på det.

Om du inte vill tjäna pengar men vill jämna upp snabbt kan du köpa ett av dessa konton och börja på nivå 30.

Tips för att jämna upp

Här är några tips som hjälper dig att jämna upp snabbt, oavsett vilken metod du väljer:

  • Vinn varje spel
  • Hedra någon för att öka framstegen på Honor-nivå
  • Spela de speciella kartorna när det är möjligt

slutsats

Du har lärt dig att jämna upp ditt LOL -konto snabbt, och det betyder att du kan ha roligare, mer kraft och hitta nya saker. Oavsett om du väljer att köpa ökningar eller inte, kan dessa tips hjälpa dig att öka din upplevelse och jämna upp snabbt.

Alla kan använda dessa tips och utnyttja sitt spel. League of Legends kan ta dig långt!

Meta Beskrivning: Tycker du att din League of Legends -karaktärer inte växer upp så snabbt? Läs den här guiden för att se hur du jämnar upp ditt lol -konto snabbt!

Om du är trött på det tråkiga sysselsättningen för att få ett nytt konto till 30, kolla in vår nivelleringstjänst för att få dig en Snabbstart inom några dagar!

Letar du efter handnivåskonton med mästare eller blå essens ?

Om du är angelägen om att lära dig mer om mekanik i League of Legends, rekommenderar vi vår Artikel om hur uthållighet fungerar !