Hur du får gratis skinn och byte i Wild Rift

Om det finns en anledning till att spelare över hela världen älskar Riot Games så är det på grund av de vackra skinn och byten som utvecklas för varje spel. League of Legends: Wild Rift är inget undantag från detta.

Det finns över hundra unika skins och battle passes tillgängliga i Wild Rift, där de flesta kostar mycket på grund av sin sällsynthet. Det är definitivt inte möjligt för alla att investera i alla virtuella samlarobjekt. Många spelare är ändå villiga att betala för dessa dyra föremål för att få tag på de bästa belöningarna.

Det finns dock ett sätt att njuta av fördelarna med specifika skinn och kosmetika utan att ens spendera ett öre. Hur? Jo, du förtjänar dem! Istället för att enbart fokusera på att tjäna gratis skins ska vi också notera hur du kan köpa dem i spelet utan riktiga pengar.

De fyra huvudsakliga sätten att få skinn i Wild Rift

Wild Rift är egentligen ett gratisspel, men det säljs skins och kosmetika i spelet för att hålla vinsten igång. Spelare kan köpa/förtjäna värdesaker genom dessa fyra metoder:

  • Vinn dem från kistor i spelet.
  • Köp från butiken i spelet.
  • Tjäna samlarobjekt genom tävlingsmatcher.
  • Tjäna gratis skinn genom att köpa premium Wild Pass.

Få olika skinn från skattkistor

I likhet med en piratjakt kan du också vinna specifika skinn genom att plundra skattkistor. Vill du inte ge Riot alla dina surt förvärvade pengar? Inga problem - du kan enkelt få gratis skins genom att delta i massor av olika tidsbegränsade evenemang!

Det finns många olika evenemang som aktiveras runt början eller slutet av varje akt, de aktuella är Wild Rift Academy och Masters of the Hunt. Du kan också delta i evenemanget Lunar Feast för att vinna gratis kistor, inklusive Poro-mynt.

En av de bästa sakerna med att tjäna gratis skinn genom kistor är att du kan välja vilket föremål du vill ha. Å andra sidan låter slumpmässiga kistor dig blint välja skinnet från butiken i spelet.

Slutligen är Poro-mynt en favorit bland många på grund av hur roliga utmaningarna är. Spelarna belönas baserat på sina framstegsnivåer, som de senare kan spendera på Poro-kistor för Poro-energi! Du kan få ett gratis skin när du har nått 5 000 Poro Energy-mätare.

Tjäna genom rankade spel

Ett annat sätt att tjäna gratis skinn är att vinna rankade matcher. Du kan få Glorious Jinx-skinnet genom att nå Gold, vilket faktiskt inte är så lätt.

Tanken på att tjäna ett gratis skin i begränsad upplaga är dock väldigt spännande för många! Många spelare använder boosters för att nå högre rankningar, vilket inte är någon dålig idé med tanke på att du kan tjäna fler skinn snabbare.

Slutför ditt uppdrag utan att offra kvalitet och sabotera lagkamrater, så kommer du snart att simma i föremål.

Säkra skinn genom Battle Passes

Slutligen kan spelarna också köpa Battle Pass för begränsade perioder med riktiga pengar. Premium Wild Pass kostar 590 Wild Cores. Det kan tyckas vara mycket, men skinnen och kistorna som du tjänar är definitivt värda investeringen.

Att spela Wild Rift handlar om att ha roligt, men skinn och byten är ett bra sätt att öka ditt spel. Kom ihåg att hålla utkik efter specifika battle passes om du vill investera i otroliga skinn och kosmetika för dina huvudmästare.

Överväg att spara för att köpa dina favoritskinn

Vissa människor gillar inte tanken på att spendera riktiga pengar på virtuella föremål, men hey, vem hindrar dig här? Gör det du älskar och investera i några sällsynta Wild Rift-godisar!

  1. Klicka på butiksknappen i huvudmenyn.
  2. Tryck på knappen "Skin" längst ner på skärmen.
  3. Klicka på det skinn du vill köpa eller kolla in.
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra betalningen!

Slutsats

Wild Rift erbjuder allt från coola karaktärsskinn till unika spelkort - Wild Rift erbjuder en mängd olika föremål som kan bidra till att förbättra din spelupplevelse.

Oavsett om du vill ändra utseendet på din mästare eller bara har ögonen på ett snyggt skinn är de ovan nämnda sätten perfekta om du vill få tag på gratis skinn och byte i Wild Rift utan att spendera ett öre.

Dessa gratis skinn ger dig obegränsade möjligheter till en verkligt personlig spelupplevelse. Du får inte bara ett övertag över dina motståndare, utan du ser också till att din karaktär ser helt fantastisk ut i spelet!

Boosta din huvudmästare med några grymma skins och börja spela matcher med stil!