Historien om runor och masteries i League of Legends

Runes och masteries är integrerade aspekter av league of legends. När du representerar dig med avataren av en summoner, bygger du upp din profil genom segrar. Du låser upp anpassning via banners och ikoner, liksom i spelets prestationer. För att göra det, utrusta din mästare med runor som ökar sina attacker och förmågor. Mastery of a Champion resulterar i gynnsamma match-ups som höjer din Summoner-profil. Det är viktigt att förstå historien om både runor och championmästare.

I League of Legends, går spelarna ett progressionssystem som kallas Champion Mastery. Den är tillgänglig för dig när du når en summoner nivå på fem. Systemet registrerar en spelares färdighetsnivå med varje mästare de spelar. När ett berättigat spel slutar, betygerar det din prestanda och jämför det med hela speldatabasen. Skalan går från S, A, B, C och D rankas med S som högsta och D den lägsta. Efteråt tjänar du poäng för din mästare. Detta Point Score-system är känt som Champion Points eller CP. Varje mästare har en mästerskapsnivå upp till fem totalt och börjar på nivå ett. Ju bättre prestanda, desto mer cp ackumuleras du för din speciella mästare.

Över tiden när du stiger i ledningarna, låser du upp belöningar för din mästare. De sträcker sig från rollspecifika titlar för din mästare till behärskande märkesmotor och belastningsskärmsgränser. Du låser också upp ett meddelande banner för varje död från dig eller en annan lagkamrat. Det finns också en mästerskapsnivå 6 och 7, när din mästare rankas s på nivå 5. Du använder Mastery Tokens med Hextech-lootsystemet för att få Champion Shards och Perfing.

För din mästare att jämföra snabbare är det absolut nödvändigt att förbättra dem med runor. De förstärker din champions statistik och förmågor i strid. Runes är köpbara i Riot butiken med inflytande punkter, som du tjänar som du spelar matcher. Till exempel, alla vinstnät dig 18 IP med 2,312 per minut. Förluster ger dig 16 IP med 1,405 per minut. Dessa lägger upp över tiden, vilket gör att du kan köpa runor. Du har en gräns på totalt 720 runor.

Det finns fyra typer av runor:

  • markera - denna rune fokuserar på brott.
  • Seal - Denna rune fokuserar på försvar.
  • Glyph - Denna rune fokuserar på magi.
  • quintessence - Denna rune fokuserar på mångsidighet.

    Dessa runor ger bonusar för din mästare. Effektiviteten hos varje rune beror på den playstyle du föredrar. Du kan också dela runor i tre nivåer som representerar olika kraftnivåer. Tier One är för mindre runor, tier två är tillgängliga för köp på nivå 10, och tier tre är för större runor. Du kan bara köpa tier tre runor på nivå 20.

    slutsats

    För att bygga upp din summoner-profil i League of Legends, måste du behärska ditt mästare "Rune-system. Tid och engagemang är en viktig faktor när du spelar genom spel. Ta reda på vilken mästare representerar dig bäst när du experimenterar med runor. Du kan öka din mästare: s behärskningsnivå genom hårt arbete och engagemang.