Förväntningar för 2021 LCS

2021 Det verkar vara en enorm säsong för LCS. Många lag är utformade för att bygga upp sina rosters med stora stjärnor för ett annat år där inte en trupp kunde slåss ut det ur gruppstadiet vid VM. Vissa lag är på utkik för att bryta sig in i internationell konkurrens och inhemsk framgång vid sina fingertoppar. Däremot ser andra att förbättra sig hemma innan de går in i de stora spelen.

Team-vätska är de ledande utsikterna i LCS

I den här klassen förväntas lagen styra ligan, eller åtminstone ha en körning i slutspelet, för att fånga en internationell inbjudan. Dessa klasser är de som gjorde det absolut mest under offseasonen för att förstärka sin roster för att ta det bästa i världen.

Team-vätska har bara lagt till två nya medlemmar, men dessa spelare ser ut att vara bra tillägg till det redan kraftfulla laget. De har förvärvat Laner Barney och Lucas Tao Kilmer Larsen, som berättar att organisationen vill lyckas internationellt, och fansen bör inte förvänta sig något mindre.

Båda lagen TSM och Cloud9, har stänkat stora pengar för att få in utländska spelare som inte bara borde vinna ligan utan också göra en stor inverkan utanför ligan. Förändringar i coachingavdelningarna för båda lagen och fansen bör förvänta sig extraordinära föreställningar från grupperna. Det sista laget i denna kategori är de onda üneiserna, som har förbättrat sin roster med Jeong Eon-Young och Lee Dong-Geun. Detta lag bör sträva efter högre mål.

clg är i hopp om en 2021 lcs playoff kör

Denna organisation är ute efter att göra djupa körningar i LCS-playoffs och oroliga lag i högre led för att skulpta en plats i den internationella tävlingen. CLG ser lite ovanligt på papper, men det ska skjuta för en topppunkt i den ordinarie säsongen och en bra slutspel. 100 tjuvar gjorde fyra femtedelar av Golden Guardians Playoff Roster från föregående säsong, och flyga med sin handfulla Cloud9-spelare som har tävlat om titlar eller i nivå med den nivån.

Dignitas rebuilding i hopp om förbättring för nästa säsong

Dessa lag är ombyggnad och ger speltiden att utvecklas under nästa säsong. Lagen skulle vara extatisk om de får en hög playoff-sådd eller till och med ett internationellt utseende, men det skulle inte troligen hända på grund av de rosters de har skapat.

Golden Guardians och Immortals är de två erkända utvecklingsgrupperna. Golden Guardians gick under full rekonstruktion under 2020 offseason och gick för dubbel på homegrown talang genom att starta två spelare som kommer från högskolor. Immortals har tagit i David Challe, en nybörjare, parar honom med en veteran import Jungler och två andra LCS rookies för att förbättra den här säsongen. Den sista truppen som vill bygga om är Dignitas. Dignitas ser ut att starta spelare i LCS-akademin föregående säsong och läras av två experter med över fem års erfarenhet i ligan.

Organisationer tog lektioner från ligans misslyckanden internationellt och planerar för framtiden. Med alla nya ansikten och kraven ser säsongen att få mycket spänning med potential att dominera den här säsongen.