Faker bryter fortfarande poster med t1

Lee "Faker" Sang Hyeok anses allmänt betraktas som den bästa LOL-spelaren hela tiden och fortsätter att cement den bästa platsen i spelet. Sammantaget har han och hans lag, T1, satt och brutit mer poster tidigt i denna 2022 säsong.

Till stor del på grund av FAKER är T1 redan det mest dekorerade laget i League of Legends History. Det är faktiskt det enda laget som vann tre världsmästerskap, varav två var back-to-back-vinner.

Med det fick laget två olika mitten av säsongeninvitationalvinster och många koreanska mästerskap.

T1 hade totalt sett en mycket stark prestation på världarna 2021, även om DWG Kia vann 2020 världsmästarna. Därefter tog Edward Gaming, ett kinesiskt team summonerens kopp förra året efter en seger mot Damwon Kia.

Still, 2022 ser ut att vara en av de bästa åren för organisationen, med FAKER på roret. Trots årstiden i säsongen har det här laget redan brutit rekord inom två månader efter den nyaste säsongen. Här är några saker att notera:

14-0 Win streak för t1

FAKER OCH T1 är obesegrad för 2022 LCK-fjäderdelen. Efter matchen med KT Rolster matchade superstjärnan och hans lag rekordet för den vinnande strecken, som han satte tillbaka 2015 (under namnet SKT). ​​

FAKER, tillsammans med Ryu "Keria" Min-SEOK, Lee "Gumayusi" Min-Hyeong, Moon "Aerer" Hyeon-Joon, och Choi "Zeus" Woo-Je, tog 14 th Vinn av säsongen för gruppens slips.

Även om KT Rolster försökte kväva T1 i djungeln, tog T1 kontroll över varje match och slutade med en 2-0 streak.

70 th Champion Play för lck

Du kanske inte inser det, men FAKER satt två poster under de senaste månaderna. Han låste in med Trynadamere i matchen mot Drk, vilket gjorde honom till 70 th -mästaren som ska användas i LCK och 74 th i hela sin karriär.

Corki var det största problemet från början av säsongen. Emellertid g.o.a.t. Bevisar att barbarisk kung är en stor motstånd mot den vågiga bombarderaren.

Att räkna med bristen på folkmassan för Corki, foder tryckte tillbaka och klockade åtta dödar i matchen. Detta satte upp sitt spelvinnande angrepp för sitt lag.

Även om FAKER är känd för sin behärskning av Leblanc, Orianna och Azir, har han gjort några oddballval. Trynadamere är den fjärde en FAKER spelade professionellt en gång och vann med en gång. De andra tre var vex, vallmo och Olaf. Faker spelade också andra mästare som Lux, Quinn, Kayle och Darius, en gång, men han förlorade med dem och aldrig plockade dem igen.

2.500 dödar

Den 3 mars slog FAKER en annan post i matchen med Gen.G. Han fick sin 2500 th döda med leblancplockningen. Han är den enda Pro-spelaren i LOL för att få den här posten, även om Kim "Deft" Hyuk-Kyu från DRX har över 2000.

slutsats

Om du är redo för någon åtgärd i Legends liga, kan du inte gå fel med FAKER. Faktum är att FAKER fortfarande bryter rekord med T1, och det verkar inte stoppa när som helst snart. T1 kan till och med ta Summoner's Cup i år om de fortsätter sin fantastiska prestanda!

meta Beskrivning: Medan du kanske har en specifik favorit LOL-spelare finns det något som sägs för FAKER. Faktum är att FAKER fortfarande bryter rekord med T1, och vi har lågt ner!

Kickstart Din Soloqeue klättra med vår Placering Match Services !