Den första säsongen av Wild Rift Esports är här

Den första säsongen av Wild Rift Esports är här

Förra månaden tillkännagav Riot-spel den första officiella säsongen av Wild Rift Esports under en live-ström som är dedikerad till att berätta för alla de stora nyheterna och uppgraderingar som Legend of Legends kommer att gå igenom det kommande året. Efter avslutande säsong noll bestämde spelets skapare att den här säsongen kommer att presentera åtta regionala tävlingar som är avsedda att filtrera ut de bästa konkurrenterna och lagen som har vad som krävs för att kvalificera sig för internationella evenemang och vinna titeln på världsmästan.

Leo Faria, chefen för Wild Rift Esports, tillkännagav denna stora nyheter under den senaste liga av Legends Premiere. Den här artikeln är avsedd att granska alla meddelanden som gjorts och tävlingskalendern för resten av 2022. Fortsätt läsa för att få veta mer om detta.

regioner involverade

De första tävlingarna består av regionala mästerskap på alla kontinenter, som började i slutet av januari och kommer att fortsätta fram till maj.

Följande kontinenter och regioner kommer att bli de som får tävla i nästa uppsättning turneringar för säsong en.

 • Nordamerika
 • Latinamerika
 • Brasilien
 • Europa + Mellanöstern + Afrika
 • fastlandet Kina
 • Sydkorea
 • Japan
 • Sydostasien + Oceanien

  tävlingens format

  De regionala tävlingarna är avsedda för begåvade lag för att bevisa att de har det som behövs för att kvalificera sig för de globala mästerskapet Wild Rift-ikoner, som kommer att hållas i Europa i sommar.

  Det sista mästerskapet kommer att ha den mest utmanande nivån av spel någonsin sett i dessa typer av turneringar, vilket är tänkt att utmana de bästa spelarna i världen för att bevisa sig värdiga att vinna titeln Wild Rift World Champion. < / p>

  Men endast åtta lag kommer att kvalificera sig från dessa regionala turneringar. Övriga 16 kan kämpa för sin plats genom inloggningssteget.

  Riot spel har inte meddelat några officiella utmärkelser, men de nämnde en härlig tryndamere hud för de exceptionella spelarna som avslutar säsongen ranking guld eller ovan.

  säsong noll

  Du kan få lite belöning om du deltog i säsong noll av dessa spel. De spelare som nådde guldnätet och vann minst 10 matcher kommer att bli belönad med ett emblem för sin profil att skryta om sina fantastiska spelkunskaper.

  Men kom ihåg att led kommer att återställas, eftersom den här nya säsongen börjar, men det kommer att bli en "mjuk rangåterställning". Ändå kommer spelare inte att kunna använda det rankade läget i cirka tre eller fyra timmar under övergången från säsong till säsong.

  Bottom line

  Om du bestämmer dig för att delta i den här säsongen eller titta på dina favoritlag tävlar om det stora priset, är du säker på att ha mycket roligt medan du gör det.

  Riot-spel kommer inte att sluta överraskande oss med viktiga meddelanden, och 2022 börjar knappt, så om du alltid vill vara före varje ny uppdatering på den här nya vilda riftsäsongen, vänligen håll koll på resten av Vår sida. Du kommer inte att ångra det.

  Kolla in våra Wild Rift Boosting Services!

More posts