Berättelsen om Ratirl

Ratirl är en internet personlighet baserad på Sverige. Han anses vara en högkvalificerad, begåvad och giftig spelare som LOL-samhället har stött på så långt. Oavsett om han är i djungeln eller i Botterlane, är Ratirl känd som den bästa rubbningen i världen. Låt oss lära oss mer om sin historia och hur han blev så viktig i lol.

Ratirls förflutna

Ratirl går tillbaka till ungefär säsong sex när han bara blev en känd personlighet. Vanligtvis gjorde han spel som kände sig misstänksam. De flesta av LOL-samhället, inklusive Pro-spelare och hög Elospelare, hävdade att han använde verktyg och skript från tredje part och skript för att hjälpa honom med dessa spel.

I en mening började Ratirl sin karriär med kontonförsäljning och Elo Boosting. Han var ökänd för att ha en 90 procent vinstränta. Något med över 80 procent i vinstränskontot på EU-servern var hans.

På grund av vinstpriserna blev han populär. Eftersom han hade fantastiska färdigheter över andra mästare inspirerade han människor att vara som han. Men ingen kopierade verkligen de bästa delarna av hans personlighet och spel. De fokuserade mer på de toxiska delarna, vilket är där han fick en massiv följd.

l9 och ratirl

l9 är en grupp härledd av giftiga streamers som gillar deras toxicitet. Det skapades av Obsess (en tidigare misfits pro spelare) och Ratirl. Även om det inte var tänkt att vara en grupp, tyckte de om namnet och använt det. Fläktar kopierade dem omedelbart. Därför tror de flesta tonåringar att han är cool när han initierar Spam L9s.

hans ansikte

Ratirl visar aldrig sitt ansikte på kameran, även i kamströmmar. Det finns inga instagrambilder eller något.

hans stigande

För ungefär ett år sedan erkände Ratirl hans potential och använde det ökända namnet för att bli en stor Internet-personlighet och streamer. Han strömde konsekvent på Twitch för att öka hans följd omedelbart efter LOL Recap Video.

Sedan dess har Ratirl haft 15 000 konsekventa tittare på Twitch. Detta nummer är stort, oavsett streamer. I slutändan tar Ratirl sin ryckning på allvar och blev konsekvent med YouTube-uppladdningar. Bokstavligen ser hans videor minst 100 000 visningar på sin personliga kanal.

Varför spellistan är så populär

En anledning till att Ratirl har så många tittare är hans spellista. Han har en bra smak i musik, men han är också rolig och har en bantering och lite giftig personlighet. Det är en trevlig show att titta, och det var så lätt att hålla sin lojala fanbase med namnet som Ratirl.

Katten Obsession

Även om han är känd för toxicitet och är inspirationen för olika klubbar, har han också en kärlek till katter. Vissa kan säga att det är en besatthet. Hans dedikerade Instagram-profil har bara bilder av dessa kattungar.

Duos

Vanligtvis har Ratirl Duos med spelare som erbjuder enchanterstöd, inklusive Janna och Lulu för att nämna några. Hans mest populära duo hittills är med Yamato. De arbetade tillsammans från orankade hela vägen genom utmanare och hade cirka 70 procent vinstränta under deras körning.

SLUTSATS

Om du inte har checkat ut Ratirl än, kan det vara dags att göra det. Du kan fånga honom på Twitch eller Hans YouTube-kanal för att få lite hilaritet och liten toxicitet i din dag.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now