Behärska de senaste händelserna i Wild Rift: En omfattande guide

Att delta i Wild Rift-evenemang är ett utmärkt sätt att förbättra spelförmågan, låsa upp belöningar och få ut mer av din League of Legends-upplevelse - men hur kan du bäst förbereda dig för nästa?

Att bemästra de senaste Wild Rift-evenemangen kräver lite tid, ansträngning och engagemang - men belöningen när du börjar dominera varje match är mer än värt det. Här är en guide till de bästa sätten att få ut mer av dessa evenemang - och i slutändan mer av ditt spel överlag.

🗣️Wild Rift News🗣️

👁️Soul Fighter!
📓Gameplay-uppdateringar!
🏆Rankade säsong 10 uppdateringar!
🥊Och mer information om vad som komma skall under vår Fighting Spirit Update!
⭐Spotlighting vår gemenskap!
➡️https://t.co/1vbeu2BoyW pic.twitter.com/VPzfYVjA0U

- League of Legends: Wild Rift (@wildrift) 14 juli 2023

Håll dig uppdaterad med de senaste händelserna

Du måste vara med för att vinna, så att hålla dig uppdaterad om kommande evenemang är ett måste. Att missa evenemang innebär att du går miste om möjligheter att låsa upp belöningar, få boostar och lära dig mer om hur man dominerar - och det sätter dig bakom konkurrenterna som aldrig missar ett slag.

Det finns vanligtvis evenemang som sammanfaller med början av varje ny säsong - och ofta även avslutningsevenemang. Håll koll på kommande specialevenemang och tillkännagivanden via League of Legends officiella webbplats - och ta reda på mer om uppdragen och belöningarna. Du kan också se tidigare evenemang för att få en bättre uppfattning om vilka typer av saker du kan förvänta dig från nästa.

Sätt in mig, tränare!

Varje Karate Kid behöver sin Miyagi. Varje Luke behöver sin Yoda. Att frigöra din fulla potential som Wild Rifter är mycket lättare med någon som lär dig vägen - särskilt om du vill få ut det mesta av evenemangen.

Wild Rift-coachningsprogram online är extremt populära, och det kan vara svårt att hänga med i konkurrensen utan dem om du har förhoppningar om att bli proffs. De är konstruerade för att matcha tränare och spelare med hjälp av avancerade algoritmer som parar ihop dig baserat på erfarenhet och mål i spelet.

Det är definitivt värt att överväga som förberedelse för evenemang, turneringar och till och med allmän träning.

Bygg upp ditt skin och din loot-stash före evenemanget

En av de mest älskade aspekterna av Riot Games - inklusive Wild Rift - är det fantastiska utbudet av coola skins och loot som utvecklas tillsammans med spelet. Nackdelen? Många av de bästa kostar en rejäl slant att köpa från spelbutiken.

Då och då, om du har pengar, är det värt att unna dig föremål som utan tvekan kommer att förbättra din spelupplevelse - men det finns andra sätt att tjäna Wild Rift-skins och loot utan att hosta upp någon deg.

Några av de bästa sätten att vinna skins, loot och andra bonusar är genom själva evenemangen - så håll utkik efter alla möjligheter. Du kan också spara pengar genom att köpa stridspasset i början av varje säsong. Det kan kosta en del, men du får mycket för pengarna - nästan varje pass innehåller minst ett åtråvärt skin och några andra specialföremål.

Håll också utkik efter skattkistor i Wild Rift - det finns vanligtvis några ganska coola saker att hitta inuti. Att tävla i rankade matcher utanför eventen är ett annat bra sätt att tjäna gratis skins och loot - och de boostar din XP innan nästa stora event.

Förbättra på alla fronter med BoostRoyal

Låt oss inse det - även efter att ha lagt ner arbete, timmar, övning och dollar - kan du fortfarande lida i evenemang på grund av lagkamrater. Det är en välsignelse och en förbannelse för Wild Rift att du spelar som ett lag och vinner som ett lag.

Du skulle inte vara den första eller sista spelaren som kastar telefonen i desperation efter att ha matchat med lagkamrater som helt enkelt inte spelar på din nivå - men det finns en lösning att överväga för att hjälpa dig att bemästra och dominera nästa evenemang.

BoostRoyal ger alla fördelar - från spelförbättringar till expertkundservice - men där det verkligen gör skillnad i evenemang är matchningen av lagkamrater. Hitta spelare med högre rankning att matcha med - och samordna spelet oavsett lägre rankare - vilket resulterar i mer tillfredsställande och framgångsrika matcher överallt.

Avslutandetankar

De säger att övning ger färdighet, men det finns fler faktorer som spelar in när man förbereder sig för ett Wild Rift-evenemang. Du kan bemästra konsten att tävla genom att vara förberedd, få lite coachhjälp, samla boostar och belöningar och optimera dina lagkamraters interaktioner.

Med de här verktygen kan du bemästra alla de senaste Wild Rift-evenemangen!