Bästa Wild Rift Champions

Sedan lanseringen av Legends League: Wild Rift , har detta online multiplayer arena spel varit en träff. Det är fem på fem online strategispel där spelare kan gå upp från hela världen. Wild Rifts mål är att, som ett lag, ta på djungeln, förstöra torn för att nå nästa nivå samtidigt som du eliminerar fiendens bas. Om motståndarna kommer till sitt huvudkontor före den andra, förlorar de.

Även om spelet är relativt nytt har det fått många spelare uppmärksamhet som har visat stor strategi och precision.

De översta vilda riftmästarna när det gäller att spela League of Legends: Wild Rift inkluderar:

Braum

Betraktas som väckaren, är Braum lämplig när du spelar Dragon Lane som support. När man spelar med Braum kan man förvänta sig att göra gott om magisk skada, liksom folkmassan. När du spelar Braum är det bäst att använda framsidan av livet, svaghet, lojalitet och pack en jägare keystone .

Undrar vilken svaghet som kan vara för en sådan tung hitter? Braum har en svaghet mot Soraka, Janna och Sona.

Något att notera är att Braum anses vara utmanande att spela ; Därför, om du har färdigheter, varför inte överväga Braum?

darius

Darius kallad Hand av Noxus , anses vara en juggernaut och spelas i allmänhet i Baron Lane som en fighter. Darius är en karaktär som medför hög fysisk skada. När du spelar Darius rekommenderas det att använda erövror, brutal, ande och jägare keystone .

Om din motståndare använder Akali, Teemo eller Olaf, kan du vara i trubbel eftersom det är Darius tre svagheter.

gragas

Om du föredrar Jungle Lane, överväga att använda Gragas som din League of Legends - Wild Rift Champion. Betraktas som en vanguard, Gragas kan göra mycket magisk skada och erbjuda folkmassan.

Vid användning av Gragas, överväga att använda elektrokute, svaghet och jägare Keystone. Skulle du ha gragas på din sida, överväga att lägga till Ashe och malfit som en styrka; Men Lee Sin eller Gragas är hans svaghet.

zed

Spelare som föredrar mitten är sannolikt att välja League of Legends Assassin Zed. Han gör den mest fysiska skadan och erbjuder skicklig rörlighet. När du spelar med Zed är de ideala runorna Electrocute, Brutal och Spirit Walker KeyStones .

En svaghet till karaktären Zed är Kennen, Kali och JAX; Men Zed spelar bra med VI och Nasus.

ezreal

En marksman i League of Legends, Ezreal är en mästare som Braum, spelar bra i Dragon Lane. Han ger blandad skada och god rörlighet. När du spelar med Ezreal, överväga att använda erövrar, samla och manaflow -knappar. Ezreal anses vara en av de mer tillförlitliga vilda rifttecken.

Vad är en svaghet för den här gyllene mästaren? Draven, Tristana och Vayne är motståndare att vara försiktiga.

Välja klokt i vilda rift

I ett spel där strategi är väsentlig, se till att du överväger din mästare, liksom deras styrkor och svaghet. Det finns en anledning att dessa fem mästare är de bästa valen, och det beror på att trots deras brister är de fortfarande på toppen av sin nivå.