Bästa Wild Rift Champions för Nybörjare

Wild Rift: League of Legends är nu tillgänglig och nedladdningsbar på mobila enheter globalt. Eftersom spelet inte har några mästare eller skinn, måste alla spelare börja från början.

Efter att ha avslutat handledningen kan spelare välja mellan de fem nybörjare mästarna. Fortsätt läsa för att bestämma de olika mästarna och vilka faktorer nykomlingar bör överväga att välja den rätta för sig själva.

Vem är de fem mästarna?

De fem mästarna för nybörjare att välja mellan inkluderar:

 1. jinx - bot lane marksman
 2. blitzcrank - bot lane support
 3. Ahri - Mid Lane Mage
 4. Master Yi - Jungler
 5. Garen - Top Lane

  jinx - bot lane marksman

  Jinx är ett alternativ för marknivå för Marksman-tecken; Men hon är inte så enkel som de andra gruppalternativen. Marksman Champions beror på skador med varierade strejker och färdigheter, men deras defensiva och hälsostatistik är fattiga. Denna mästare är en kraftfull individ i de ytterligare delarna av spelet, men Jinx har mycket problem i körfältet. I körfält är hennes färdigheter inte särskilt användbara, och hennes automatiska attacker är fattiga utan föremål. Hennes nyckelfärdigheter tillåter henne att byta mellan två vapen och lärande som skjutvapen för att använda i synnerhet scenarier tar tid.

  blitzcrank - bot lane support

  Blitzcrank är en kraftfull och rimligt lätt att lära sig supportmästare, vilket gör honom till ett utmärkt val för nykomlingar. Stödpositionen är flexibel, och olika tecken kan spela det, men varje enskild mästare har ett unikt sätt att hjälpa marksmännen. Blitzcrank är hjälpt av sin krok, som fungerar genom att dra motståndare mot honom, sätta dem på en sårbar plats. Mästaren kan ta ut dem och erbjuda sin lanesassistent tillräckligt möjlighet att hantera skada.

  Ahri - Mid Lane Mage

  I Wild Rift är Ahri mittförstärkarens mästare. Hon är inte utmanande att leka med; Hon kommer dock med en inlärningskurva. Hennes automatiska strejker medför mycket minimal skada, så hon beror främst på hennes skicklighet i strid. Hennes enkla strategi är att använda sin charm färdighet för att göra motståndare hjälplösa. När hon får sin ultimata, utmärker hon sig på Ganking och Roaming. Ahri är ett måste för mid-lane-lag.

  Master Yi - Jungler

  Master Yi är en nybörjare Jungler. Hans färdigheter är enkla att utnyttja; Men själva uppgiften är utmanande. Junglers tjänar kompetens och guld genom att förstöra Jungle Monsters samtidigt som de hjälper sin squad genom att gankera olika banor. För att vara medveten om var man bör vara vid någon specifik period, kräver JUNGLERS utmärkt miljömedvetenhet och taktiska färdigheter.

  Spelare som vill vara djungel ska välja Master Yi på grund av att han är den enda nybörjare mästaren tillgänglig i Wild Rift. Master Yi-spelare bör koncentrera sig på att bry sig om djungeln snarare än att ganking, men de får inte passera en enkel död.

  Garen - Top Lane

  Garen är sannolikt det perfekta valet för nykomlingar. Hans färdigheter är effektiva och snabba, och Garen är anpassningsbar. Spelare kan prova olika objektmodeller på den här mästaren för att se vilka effekter de får, inklusive en skada eller tankbyggnad.

  Garen är ett utmärkt alternativ för nya spelare som inte är säkra på vilken karaktär att välja. Spelare kan ha kul med andra aspekter av vilda rift utan att koncentrera hela sin tid på att mastera sin mästare eftersom han inte tar mycket övning.

  Vilken mästare ska du välja?