Är kepsar den bästa västra LOL-spelaren hela tiden?

Fans av Rasmus "Caps" Winter skulle hävda att jämfört med Luka "Perkz" Perkovic, är Caps desto bättre av de två.

Vad gör kepsar bäst?

Född Rasmus Borregaard Winther, den 21-åriga från Danmark har spelat League of Legends sedan 2015. Han är för närvarande medlem i G2-esports och spelar som en Mid Laner.

Inte många League of Legends fans vet att Capz är den yngre bror till med konkurrensutsatt gamer Ryze, som spelar Dota2.

MVP och All-Pro-team

Att vara 21, Caps är en pro-spelare som har lyckats vinna MVP-priset fyra gånger från League of Legends European Championship. Han har också hävdat 1: a All-Pro Team Award fem gånger.

Som medlem av G2-esports var han en del av det enda icke-asiatiska laget för att vinna mittsäsongens invitationella (MSI), som tidigare har dominerats av asiatiska lag.

vem är bättre? Kepsar eller Perkz?

Det här är den miljon dollar frågan som verkligen beror på vem du frågar. Vissa skulle hävda att Caps Playing Style gör honom det bästa av det bästa, medan Perkz är stil är något mer aggressiv.

Varför?

Caps är en av de enda spelarna att spela back-to-back i världsfinalen. Medan han kanske har förlorat, gjorde den här europeiska spelaren vad som har kunnat göra. Samtidigt är han också den enda spelaren för att vinna MVP-titeln två år i rad men representerar två olika lag.

Som en liga av legendspelare har CAPS varit känt att gå från mitten till Bot Lane.

Han spelade ursprungligen för fnatic men kvar för att gå med i G2 Esports, som är det lag som Perkz spelade med i fem år.

Perkz, men ett år som är äldre än kepsar, har betraktats som en snittspelare, ibland jämförs med Asian Player Godv som ses som en arrogant mitten.

Medan Perkz och Caps spelar olika positioner, Western League of Legends fans som tycker om strategispel kommer att föredra Perkz över kepsar.

Perkz är vinnande profil

Från och med hösten 2019 gick Perkz bara två andra spelare att ha 1000 dödar på legendens liga. Han ansluter sig till Elite-gruppen av Rekkles och Jankos. Förutom att ha de flesta dödarna på Legends liga, är Perkz också den enda personen som håller åtta liga av Legends Europe Championships.

Vem tar första plats?

I början av 2021 beslutade Perkz att lämna G2-esports, vilket är samma lag som kepsar spelar för närvarande för. Perkz spelar nu för Cloud9 och har flyttat till USA. Kepsar representerar fortfarande G2 Esports.

Medan Caps har de 1: e All-Pro-teamutmärkelsen, skulle vissa hävda att framgång inte kommer nära Perkz är åtta League of Legends Europe Championship-titlar.

Caps är fortfarande mycket aktiv i League of Legends, och som den yngre bror till Ryze, säger vissa att det bara är en fråga om tid innan kepsar kan rivalisera framgången med Ryze.