Är doinb den bästa lol-spelaren i 2021?

år sedan, när folk frågade vem den bästa spelaren i professionell lol var, pekade alla på FAKER som den bästa spelaren hela tiden. Den unkillerbara demonkungen har tagit många utmärkelser till SK Telecom 1, som en två-timmars vinnare Worlds Championship Champion.

t1 led dock en undergång. Även om de nu är på väg till världar, finns det nu fler lag som ser fram emot att överträffa dem. Medan många människor ser showmaker som FAKERs efterträdare är Doinb, för många, den bästa år 2021.

Spela en hyper-carry-spel, har Doinb fått popularitet sedan 2018. Det är året som han vann världar. Har han tagit över FAKER? Läs den här sidan för att få reda på!

Vad är de andra kandidaterna för lol esports 2021 Best Player?

Vi gjorde en lista över några av de bästa lol-spelarna i professionella esports för att jämföra dem med att doinb och hans prestation under hela året. Var och en av dem har behärskat mästarna i sin roll och har tagit sina lag mer än en gång.

FAKER

 • roll: mitten av
 • Team: SKT 1
 • k / d / a: 5.7
 • region: lck

  Den unkillable demon king faker måste vara på den här listan. De flesta lol esports fans betraktar den här spelaren den bästa spelaren i alla lol professionell spelhistoria. Anledningen till det är hans förmåga att fly från situationer som var en säker att döda för det andra laget och hur han kan spela sina fiender.

  showmaker

  • roll: mitten av
  • Team: Damwon Kia (dwg)
  • k / d / a: 5.8
  • region: lck

   Showmaker är den tidigare världsmästaren tillsammans med DMW. Det är inte vanligt att se showmaker som förlorar i banefasen. Han tenderar att spela Scaling Champions som hanterar massor av skador i det sena spelet, vilket gör det till en sak att oroa sig för andra mittlanners.

   upprörd

   • roll: ADC
   • lag: fnatic
   • k / d / a: 9.1
   • region: LEC

    Att ha den högsta k / d / a i den här listan, är upprörd en av de mest underrated spelare i professionell lol. Han har aldrig varit i världar förut. Men i sin debut i LEC slog han en del av den bästa annonsen som bär i världen, är ännu bättre än G2 Rekkles.

    är att göra bättre än dem? Vad gör Doinb så bra?

    Komma till huvudpersonen på den här sidan, vi har doinb. För närvarande spelar för FPX, har han redan ett världsmästerskap under hans bälte. Han plockades som en Soloq Prodigy och är nu en av de bästa spelarna i LPL.

    Ryze, Vladimir och Orianna är några av hans bästa mästare. Det är dock hans sylas den som absolut raderar alla från riftet. Doinb syftar alltid till döden och ser till att du får det, även i orättvisa situationer.

    Hans makrospel är också en av de bästa i världen, vilket hjälper sitt team att vända om ogynnsamma odds. Är han bättre än de spelare som anges tidigare? Det är en svår fråga att svara sedan han inte har spelat mot de flesta av dem. Ändå visar hans förmåga att spela lol att han kan vara.

    slutsats - är doinb den bästa lol-spelaren i år?

    Worlds 2021 är det perfekta tillfället för att doinb berätta för alla hur bra han är. Men han är inte bättre än FAKER i hans främsta. Doinb har fortfarande en lång väg att gå igenom om han vill komma till den nivån. För att besvara din fråga: Han är inte den bästa LoL spelare 2021 ... ännu. Men han kan ändra det i världar.