Är det tillåtet att ha flera Riot-konton?

Valorant är ett förstapersonsskjutspel med flera spelare där lag om fem spelare tävlar mot varandra. Efter en begränsad betaperiod utvecklades och publicerades spelet av Riot Games den 2 juni 2020.

De flesta av Riots spel är baserade på Runeterra-världen från League of Legends, med undantag för Valorant. I Valorant-spelet attackerar ett lag det andra genom att försöka placera ut en bomb och få den att detonera, medan det försvarande laget försöker hindra det från att hända.

Spelare försöker vanligtvis göra allt de kan för att avancera och rankas upp i spelet, med vissa till och med att använda flera konton. Om du kämpar med att öka din rang när du spelar Valorant kan du gå till BoostRoyal-webbplatsen och få en hjälpande hand från en högt rankad spelare.

Kan ett Riot-konto ha flera ligakonton?

Även om det finns en del kontroverser kring att ha flera konton, med många spelare som rynkar på pannan, finns det ingen Riot-regel mot att göra det. Spelare kan bestämma sig för att ha flera konton av olika skäl, vilket är anledningen till att du kan skapa så många du vill.

Riot har dock en nolltoleranspolicy mot fusk i någon form. Detta innebär att om de får reda på att du använder flera konton för att gå runt ett förbud eller få en orättvis fördel i spelet, kommer ditt konto att förbjudas omedelbart.

Det finns även andra metoder som kan leda till att ditt konto blir bannlyst, som att avsiktligt förlora eller förverka spel för att höja ett kontos MMR, köpa högt rankade konton eller dela konton mellan flera användare.

Vad är smurfing och hudförändring?

När en spelare i ett onlinespel skapar en ny spelkaraktär för att spela mot en lägre rankad spelare kallas detta smurfing. Å andra sidan är skin changing när en spelare ändrar vissa visuella element i spelet som kan styra resultatet av matchen.

Båda dessa är vanliga när man spelar spel som League of Legends och Valorant, och Riot kommer inte att förbjuda ditt konto för smurfing eller skin changing. Men om du använder en skin från en tredje part för att förbättra dina förmågor kan ditt konto förbjudas eftersom detta kan betraktas som fusk.

Varför skapar spelare flera konton?

En av de vanligaste anledningarna till att en spelare skulle skapa flera Valorant-konton är så att de kan spela mot sina vänner som kan vara i olika led. Det är också ett bra sätt att prova några nya saker som du inte skulle vara villig att riskera med ditt huvudkonto.

Om du vill äga flera konton utan att bryta mot de villkor som Riot har fastställt måste du ha en annan e-postadress för varje konto. Så länge det du gör inte anses vara fusk kan du ha kul med att använda flera konton för att spela med andra spelare som kan vara på en annan rang än du.

Kan du bli avstängd för att ha flera konton?

Det finns för närvarande inget begränsningstak för antalet Riot-konton du kan ha när du spelar Valorant of League of Legends. Du får dock inte dela ditt konto med andra spelare eller använda det för att öka andra spelares karaktärer. Detta kommer att bryta mot Riots användarvillkor och leda till att dina konton förbjuds permanent.

Detta gäller även för smurfing och skin changing. Om Riot upptäcker att din avsikt är att förstöra andra spelares spel eller få en orättvis fördel genom att använda ett nytt skin från tredje part med förbättrade förmågor, kommer ditt konto att stängas av eller förbjudas.

Du får inte heller använda samma användarnamn för flera konton, vilket går tillbaka till regeln om att ha en annan e-postadress för varje separat konto.

Behöver du öka din rankning? Prova BoostRoyal!

För närvarande vidtar Riot vissa åtgärder för att hantera användningen av smurfing i Valorant-spel, inklusive justering av matchmaking-betyg (MMR) för smurfkonton och införande av automatiserad smurfdetektering. Det betyder att det kan finnas några förändringar i horisonten.

Under tiden, om du vill hitta nya sätt att öka din rang när du spelar Valorant, kan du prova att använda BoostRoyal. Du kan få tillgång till ett brett utbud av tjänster, såsom smurfing, hudbyte och ändring av din e-post eller lösenord.