Ändringar Kommer till League of Legends 2021

League of Legends är en online multiplayer spel som ursprungligen släpptes till Microsoft och MacOS-system. Sedan introduktionen till spelare över hela världen, många har sett utvecklingen och förbättringar i spelet. Under de kommande månaderna, är 2021 kommer att bli ytterligare en milstolpe för League of Legends som det kommer att bli några betydande förändringar.

Vilka förändringar?

Fans av League of Legends har väntat på uppdatering Säsong 11, och det verkar som Riot Games är redo att leverera!

Ändringar som kan förväntas genom League of Legends inkluderar:

Nya objekt - Spelare kan förvänta sig nya Mythic och Legendary poster på sina uppdrag. Även förändringarna inte är planerade till 2021, har Riot Games gjort klart att det kommer att vara en trial and error eftersom de har ännu inte bekräfta eller verifiera om alla nya artiklar är tecken kompatibla.

Utmaningar - Spelare i League of Legends kan förvänta nya djungeln utmaningar att ta itu med. Spelare som är nya i League of Legends kommer att njuta av djungeln lite mer än den befintliga League of Legends spelare. Varför? Förbättringen i djungeln är tänkt att hjälpa nya spelare att förstå League of Legend gameplay.

Andra ändringar djungeln inkluderar modifierande varelserna finns inom, till exempel, att modifiera varelse beständighet. Poster har också tagits bort från djungeln.

Dessa förändringar har varit efterlängtad. För att säkerställa en korrekt lansering av hela nya säsongen av League of Legends, Riot Games tar lanseringen bit för bit.

Tecken Förbättringar - Beroende på karaktärer, spelare kan förvänta sig att se ändringar i sina färdigheter och befogenheter. Det är viktigt att komma ihåg att även om tecknen har ändrats, de kräver fortfarande föremål och erfarenhetspoäng för att komma dit.

varför de Matter?

Starta säsongen i fjärde hjälper Riot Games säkerställa att ändringar och förbättringar inte påverkar spelet. Till exempel League of Legends utvecklare gör en betydande översyn av artiklar och ersätta dem med nya. Det finns dock ingen garanti för att dessa objekt kan påverka befintliga tecken och ökar.

Det är därför Riot Games skapar pre-lanseringar och modifieringar. Detta låter spelutvecklare se hur objekt reagerar, och det låter nyckelaktörer ge återkoppling till utvecklarna.

The Big Reveal

League of Legends har funnits sedan 2009. Varje så ofta, det finns förändringar som förbättrar spelanvändarupplevelsen och dra i folkmassorna och öka spelet överklagande. I det förflutna har Riot Games genererat hype kring betydande förändringar, retas förbättringar karaktär och kartlägga förändringar. Spelare kan alltid leta efter tips om vad som komma skall, men ingen vet riktigt hela upplevelsen tills de spelar den nya säsongen.

förvänta sig samma sak för 2021. Med historia på din sida, kan du förvänta dig onda uppdateringar som gör en jämnare bättre upplevelse. Även med de pre-lanseringar, är det omöjligt att veta vad Riot kommer att göra med spelare feedback.

Nedräkningen till 2021 är på!