Ändringar i PBE för liga av legender

PBE för liga av Legends Patch-cykel 11.7 har anlänt, och det innehåller återkomsten av spelets kända för allt läge.

Den som för allt läge i Legends League är ett spelläge med begränsad tid som gropar alla fem spelare i ett lag mot samma mästare. Detta unika läge uppträdde först i League of Legends 2013 och har sedan återvände flera gånger, senast i fjol. Det är också troligt att 2021-versionen endast kan vara tillgänglig under en begränsad tid.

Var och en av de två lagen tävlar mot varandra på en liga-karta med en gemensam mästare i den för allt läge. Spelare tävlar i en 5V5 match, som liknar det klassiska läget i League of Legends. Den enda skillnaden är att varje lags mästare är identiska.

Rösta Pick är metoden för att välja mästare i en för alla, och det är baserat på den anpassade spelet i Legends Allmänna Draft Pick. Matcher kan också genereras och spelas som ett anpassat spel i det här specifika läget. Andra kartor kan väljas istället för Summoner's Rift i de flesta fall.

Efter förbudet på sex mästare får varje spelare möjlighet att rösta med sina lagkamrater för att bestämma vilken mästare de vill ha på sin trupp. För den specifika matchen väljs mästaren med flest röster. Om ingen mästare får en enkel majoritet, väljs en mästare slumpmässigt från röstpoolen.

Det här läget är ett välkomnat tillägg till spelet eftersom det gör det möjligt för spelare att få en paus från den allmänna leken och gropa sig mot vänner och andra spelare i ett läge som tvingar dem att prova nya strategier och mästare. Majoriteten av långa fansna älskar det här läget eftersom det gör det möjligt för dem att experimentera med några av mekanikerna och mästarna som de inte annars kan välja i ett extremt konkurrenskraftigt utrymme.

Nykomlingar till serien kan också hitta det här läget som ett bra sätt att lära sig spelet och hitta sina favoritkaraktärer på ett sätt som inte verkar vara alltför konkurrerande. Det kan vara svårt för spelare som är nya i spelet för att hitta sin fot på grund av den redan etablerade och högkvalificerade spelarbasen. Men det här läget ger dem ett spelläge som ser alla spelare som använder Champions att de kanske inte är för bekanta med att ge även de nya spelarna en chans att ha roligt utan att ständigt dödas.

bottenlinjen

Övergripande, tillägget av detta spelläge och de uppdateringar som följer med det välkomnas av alla spelare i den långvariga franchisen. Att kunna leka med mästare som du inte har försökt innan i en mindre konkurrenskraftig scen är ett bra sätt att lära sig spelet och bara ha lite roligt. Om du inte redan har försökt det här spelläget, uppmuntrar vi dig att göra det. Det är verkligen ett ton roligt, och du kan hitta dig själv som sitter framför skärmen i timmar utan att ens inse det.