Voice Kommunikation i League of Legends

När du börjar köa i League of Legends finns det en viktig egenskap som du behöver ha. Spela för att vinna och bara fokusera på dig själv som spelare.

Förutsatt att du är väl bevandrade i samhället, med den tid du väljer att spela League konkurrenskraftigt, denna egenskap bör inte komma som en överraskning; men det är alltid viktigt att påminna dig om detta under gånger du får lutas för att maximera dina chanser att vinna.

Idag vi tar en titt på en ofta underskattad metod för att potentiellt vinna mer i solo-kö: med hjälp av röst comms

Trots ständig diskussion bland samhället sedan början av rankad kö har Riot ännu inte genomfört en inbyggd röstchatt för League of Legends.

Med detta sagt, i viss detta inte hålla dem tillbaka från att behöva kommunicera rankad, och som ett resultat du kan se en spelare länk sin oenighet server till laget från tid till annan.

Frågan är dock, bör du gå?

Det finns ett par av skälen till att den kunde anses särskilt fördelaktigt att gå med i en disharmoni kanal i solo-kö.

nämligen med tanke på att de flesta människor inte gör detta, du ger dig och ditt team en konkurrensfördel gentemot fienden.

Även om det kan hävdas att ping och skriva i chatten kan uppgå till liknande effekt av att ha kommunikation, är det uppenbart att realtidsröstkommunikation mellan lagkamrater är inte bara snabbare, men mer effektivt.

Det bör också noteras att förutom att ha röstkommunikation, att kunna höra dina lagkamrater röster humaniserar upplevelsen av att konkurrera med dem. Detta på många sätt, kan eliminera toxicitet som vanligtvis inträder i League när folk kritiserar varandra.

Det är alltför lätt att glömma att de människor du spelar med är faktiska människor, och som har en röstchatt är en bra påminnelse för det.

Förutom att ha konkurrensfördelar, skapa eller använda en disharmoni server medan du spelar solo kö ger dig möjlighet att nätverka dig med potentiella duo partner eller vänner.

Du kan installera bots, såsom en oenighet musik bot eller många andra att använda när umgås med andra i samtalet. Totalt finns det en mängd fördelar med att använda en disharmoni server eller någon annan form av röstkommunikation medan rankning i ligan, och därför det inte bara rekommenderas, men uppmuntras.