Voice Chat i League

En av de viktigaste verktyg vi har i konkurrens spel är röstchatt!

Det är vad som skiljer samordnade lag från okoordinerade lag i League of Legends och god duons från dåliga.

Enligt min erfarenhet, röstchatt kan vara en stor avgörande faktor i vem som vinner spelet.

Personligen är jag övertygad om att alla som spelar duo eller flex konkurrenskraftigt, oavsett rang bör använda röstchatt. För mig avsikt vistas i kommunikation med ditt team eller duo kö partner är ett annat sätt att inte försöka din svårast att vinna.

I konkurrenskraftiga spel, bör du försöka din svåraste att vinna! Det är den främsta anledningen läget existerar. Det finns flera andra lägen för alla som vill ha en mer avslappnad erfarenhet eller känns inte som att kommunicera.

Men när röstchatt inte är tillgänglig, vad ska du göra?

För solo kö, ping är det bästa och snabbaste sättet att kommunicera med ditt team! På brons det kanske inte fungerar, men det är fortfarande en god vana att lära sig. Det kostar ingenting att ping och är mycket, mycket snabbare än att skriva. Men det är för att markera att även om du pinga saknas det ofta inte tillräckligt.

Vid låg elo, och ibland högre Elo, roaming är nyckeln för klättring och det är viktigt att veta när man ska följa fienden mitten Laner och när pinga dina lagkamrater att backa istället.

Det finns massor av roliga ursäkter för att inte kunna kommunicera när man spelar, här är bara några av dem!

"Jag har inte en mikrofon." eller ”jag kan inte råd med en mikrofon.” Mikrofoner har blivit mycket billig under årens lopp, kan du även plocka upp för mindre än 5 dollar. Naturligtvis kommer det inte att vara den bästa klingande, men det kommer att vara snabbare än att skriva och lättare att kommunicera med ditt team.

"Jag behöver inte kommunicera med mitt team eller duo” Självklart är det möjligt att vinna utan röstchatt när du spelar med ett lag eller duo. Det är också möjligt att vinna genom att spela med en hand eller när du sitter upp och ned med fötterna i luften. Naturligtvis att inte göra någon av dessa saker en bra idé. att vara i röstchatt, är helt enkelt en fördel för de flesta spelare.

Nu hur är det negativa med att använda röstchatt ingame?

Vissa spelare som använder röstchatt ingame tenderar att vara mindre effektiva och kan ibland tappar viktig information medan du spelar. Vissa spelare känner sig också som om de inte kan koncentrera sig helt när man har att fokusera på att tala samtidigt.

Sammanfattningsvis till alla spelare som vill bli bättre på League of Legends, röstchatt och kommunicerar är det första steget. Oavsett om det är genom pingar eller röstkommunikation, kan det bara hjälpa dig! Samordna ÜLTS, Kallat trollformler, teamfights och när man gruppen är all viktig information.

Tack till Vexera en Discord Music Bot för att skapa det här blogginlägget. Om du är ute efter att lägga till musik till din röstkommunikation, kolla upp dem.

More posts