Vilken är den högsta Rank i Valorant?

Med spelet Valorant finns en rankad läge som liknar det i League of Legends och Counter-Strike. Detta spel är fortfarande i sin linda, så det är svårt att säga vad tävlingen i slutändan kommer att bli. Eftersom det inte är från marken hela vägen, kan vi bara gå med grunderna.

Krav för Rank

Innan du kan få rankas, you got att spela 20 oklassificerade matcher. Det spelar egentligen ingen roll om du förlorar eller vinner dem, men du har att spela dem. Men det är en bra idé att göra ditt bästa, eftersom detta kommer att ge dig en matchmaking rating, som är dold från dig och andra. Även om ingen vet din rank, du kämpar mot andra spelare med liknande kompetens.

När du har spelat oklassificerade spel, du sedan spela fem olika placeringsmatcher. Var så exakt som möjligt för att få en högre rang.

resultat är också beaktas vid denna tid, så att du fortfarande kan få en högre rang, även om du förlorar varenda placering match. Om du toppade leaderboarden, du kommer att få en högre position.

Avdelningar och Tiers

Valorant har åtta olika led. Järn, silver, brons, guld, Diamond, Immortal, och platina är inkluderat, inte nödvändigtvis i den ordningen. Radiant är den högsta rangen du kan få i detta spel. Förr i tiden, Valorant var den högsta rang. Men Riot, skaparna, bytt namn på grund av motreaktion från samhället.

Varje rank har tre nivåer som du har att gå vidare. Därför, Iron 1 är den lägsta, med Strykjärn 3 är den högsta rang i denna delning. När du är klar Iron 3, är du då befordrad till nästa nivå. Det är också möjligt att hoppa divisioner.

Men med Radiant, den högsta Valorant Rank, du har bara en tier.

Så här får främjade

Promotion är svårt att avgöra just nu på grund av att spelet inte är helt släppt ännu. Ingen vet riktigt när du flyttar till nästa rank. Du kan också få degraderas, och detta inte förstått mycket heller. Riot har inte bekräftat, men vi tror att det är baserat på den dolda matchmaking betyg som du lärt dig om tidigare.

Den goda nyheten är din rank kommer inte att ’förfall’ om du är inaktiv under en längre tid. Därför, om du gör det till den högsta rang i spelet, är du fortfarande kvar, även om du inte spelar i månader. Men med 14 dagar av inaktivitet är det sedan dolt.

överväga att testa de nya funktionerna. Patch 1.02 är nu levande och redo att spela!