Vilka regioner är starkast i League of Legends?

League of Legends Esports är uppdelat i olika regioner av spel.

Detta gör Riot till värd enskilda ligor som avgör vilka lag kan avancera genom att spela på den globala scenen varje år.

Denna typ av liga strukturen tillåter varje del av världen för att visa upp sitt bästa talang, snarare än att ha en region dominerar i världen.

liga är uppdelad i sex regioner:

 • Europa
 • Nordamerika
 • Korea
 • Brasilien
 • Kina
 • Sydostasien

  Dessa listas nedan i ordning av dominans, liksom de bästa lag från varje region.

  Number One: Kina

  Kina har idag förmånen att vara den starkaste regionen i League of Legends konkurrenskraftiga samhälle. De har tre lag inuti topp 10, och en av deras lag innehar för närvarande antalet en plats i världen.

  FunPlus Phoenix är den nuvarande rankad topp lag i både Kina och världen och är 2019 världsmästare. De har en vinst förhållande på 64% och har haft otroligt starka segrar över en del av deras kolleger i världsklass konkurrens.

  FunPlus dela topp 10 med sina kolleger kinesiska lag Invictus Gaming och Royal aldrig ge upp, som innehar fläckar fem och åtta respektive.

  nummer två: Korea

  Argumentet kan göras att Korea är den starkaste regionen slå ut Kina. De håller två av de fyra platserna, i motsats till den enda (om än första plats) att Kina hävdar. De har tre lag inuti topp 10, håller nummer tre, fyra och sex platser.

  SK Telecom T1 är topprankade laget i Korea, och de håller nämnda nummer tre globalt plats.

  Argumentet kan återigen göras att de är det starkaste laget i världen, med en massiv vinstprocent på 73%, och nästan fem gånger vinsten som FunPlus Phoenix har.

  De delar topp 10 spotlights med andra koreanska lag DAMWON Gaming och Griffen.

  nummer tre: Europa

  Europa håller brons plats plats på regional League of Legends skede. Detta kan tillskrivas en handfull lag som lyckas bära hopp för de europeiska fans på ryggen.

  De håller tre av de 10 platserna, med Splyce bara faller kort med nummer 11.

  G2 är Europas definitiva mästare, försvarar både deras nummer ett europeiskt rang och deras nummer två global rang från utmanare.

  De har en vinst på 63%, och nyligen fick svepte 3-0 av FunPlus Phoenix. Strax före det, men de avgörande satsa SK Telecom T1 med en seger 3-1. En nästan perfekt motivering för deras nummer två plats.

  sina kolleger landteam fnatic, BIG och Splyce också hålla framträdande positioner på den globala scenen.

  Number Four: Nordamerika

  I jämförelse med de andra tre regioner, dessa tre sista kamp för att hänga med. Nordamerika har bara ett lag i topp 10, ockuperar tionde plats själv.

  axla denna börda är Team Liquid. De har en relativt medioker vinst hastighet på 56% och har vunnit knappt $ 1 miljon dollar.

  Punkt fem: Sydostasien

  Sydostasien faller ner en stegpinne på stegen ännu en gång.

  De har ingen lag i topp tio, med deras nummer ett lag ockuperar trettonde global rang. Utanför dessa är en annan Sydostasien laget inte ses förrän plats 35.

  J Team är singularis stjärnspelare för regionen, med en vinstprocent något bättre än Nordamerika på 58%. De har vinst på $ 170.000 dollar.

  Punkt sex: Brasilien

  I sista plats kommer Brasilien.

  Som Sydostasien, Brasilien faller ut ur topp 10 kategorin med sina bästa killar sitter tätt på nummer 18.

  KaBuM! Esports hålla denna plats med en vinnande rekord på 49% och $ 180.000 i vinst.

  är en annan brasilianska laget inte synlig tills rang 30.

  För att sammanfatta.

  • Kina och Korea är ganska mycket hals och nacke för antalet en plats.
  • Europa är en nära uppföljning på nummer två.
  • Nordamerika har en solid brons.
  • medan de övriga tre bara slåss över papperslappar.

   Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now