Varför var Dominion och Twisted Treeline Borttagen från LoL?

League of Legends är ett spel där du väljer din favorit mästare till strid genom spelet. Under årens lopp har vi sett dessa mästare, vissa spellägen och andra objekt kommer och går. Det svider lite när prisade funktioner tas bort från spelet för gott. I det förflutna har vi sett Dominion och Twisted Treeline hör till denna kategori. Många spelare lämnades frågar varför eftersom de haft spelupplevelse.

Dominion Spelläge säger hejdå

Dominion är ett spelläge som snabbt innehöll rörliga strider som gjorde du öva och demonstrera olika färdigheter på din favorit mästare. När den lanserades år sedan, utvecklare trodde nya spelare kan få en snabbkurs i spelet genom detta spelläge. De tros också erfarenhet spelare kunde uppskatta de olika spelstil att spelläget införs.

Dominion var tänkt att vara ett alternativ till vanliga spel. Vid den tiden, utvecklare ville behålla det som en permanent inom LoL. Vad de inte förutse var utvecklingen av League of Legends själva spelet. När spelet blev allt populärare, till visionen om vad det var tänkt att ändras. Efter några år, skaparna tänkte alternativa spelläge var bäst lämpad för en kort cykel och bör inte vara en fixtur av spelet. Beslutet att avgå Dominion var bäst för spelet.

Twisted Treeline Game Mode är inte mer

Twisted Treeline har också skurits från spelet. I juli League of Legends utvecklare trött på det här spelläget. Twisted Treeline var känd för sina tre mot tre spel som var populär med massor av fans. Detta spelläge gav skal när du vunnit guld eller högre. Många var lojala mot det här läget bara på grund av chansen att vinna de eftertraktade skinn. Du kan också nivå upp i dessa alternativa lägen som var oftast enklare att göra än det traditionella sättet.

Avlägsnandet av Twisted Treeline också planerat LoL efter beslutar dessa lägen var inte tänkt att pågå. Även om det rankas högt i popularitet, har utvecklarna inte kommer att gå tillbaka på deras ord och hålla vissa lägen framför andra. De släppte snart att märka att efter säsong nio, är spelläget inte mer. En ny spelläget kommer att ersätta det inom kort. Många fans kommer att missa detta tre mot tre action och online framställningar hade börjat försöka hålla det en permanent del av spelet. Det var till ingen nytta, och spelläge nyligen dragit för gott.

League of Legends gör plan för att föra tillbaka nya spellägen för användare att prova. De gör det känt att den alternativa spelet är tänkt att vara en kort flykt från huvudsaken. Dessa nya lägen är endast avsedda att spelas för korta cykler, så du bör inte bli alltför fäst vid dem. League of Legends är i ständig förändring och spellägen kommer att följa samma väg.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now