Varför ska du köpa LOL Smurf konton

League of Legends (LOL) inte vinna Best Esports Game kategori i Game Awards 2019 utan goda skäl. Det är en av de största Esports spel i världen idag, med världsomspännande turneringar äger rum årligen. Det är inte förvånande då att människor över hela världen tillbringar tid, energi och pengar för att komma framåt i spelet.

I det här online battle landskap, ett spelkonto kanske inte tillräckligt. När du kommer i dina tävlingar och nivå upp din mästare, det kommer en punkt när du vill ha mer än vad du upplever just nu. Du vill visa andra spelfärdigheter och sträva efter att lägga sort din LOL resa. Denna del är där en Smurf-konto kommer in.

Vad är en smurf-konto?

En Smurf konto är helt enkelt ett separat konto som en spelare har bortsett från sitt huvudkonto. Det har funnits sedan 1990-talet då onlinespel frodats och har blivit allt populärare sedan. Spelare brukar skapa en smurf konto för att börja på nytt och prova spelet från ett nytt perspektiv. Ibland när du redan har byggt upp ett rykte, du vill bryta sig loss från den och variera spelet landskap, så att du skapar en Smurf-konto.

Varför ska du köpa LOL Smurf konton?

Om du kan skapa ett nytt konto utan kostnad, varför finns det en möjlighet att köpa LOL Smurf konton? Läs vidare för att veta de många fördelarna med att välja detta alternativ.

De köper tid

Innan LOL resa blir till nivån ”serious gaming,” du måste vara minst nivå 30 för att delta i rang spel. Denna nivå är där din triumf i LOL börjar ta fart. Om du uppnå 90 erfarenhetspoäng för varje 25-minutersspel, behöver du över hundra timmar av non-stop spel för att kunna ansluta sig efter spel. Men om du köper LOL Smurf konton du hoppa över den här processen helt och hållet. Normalt svarar Smurf för försäljning redan rankad-klar, så det finns ingen anledning för dig att börja om från början. Den här funktionen ger dig det fokus som du behöver på dina rang spel istället för att bränna tid att arbeta dig upp igen.

Även de få ner kötider för skickliga spelare som LOL belönar spelare som tillbringar mest tid i spelet. Om du köper LOL Smurf konton som redan är rang, behöver du inte vänta mycket länge för dina spel att starta.

De sparar pengar

Som alla LOL spelare kan intyga att, för att lyckas i detta spel kommer att kräva att du inte bara att tillbringa tid men riktiga pengar. Om du vill nivå upp snabbt, kan du köpa en XP boost från butiken. På så sätt får du att nå nivå 30 och gå med i rankas spel där det roliga börjar. Men väljer att köpa LOL Smurf står i stället kommer att spara pengar. Om du lägger upp alla de stora pengarna du har spenderas på XP boost, kommer du att upptäcka att det är mycket mer dyr än om du just har köpt en smurf konto som redan finns på nivå 30. Det är inte billigt att köpa LOL Smurf-konton, men det är ett bättre värde för pengarna än att finansiera din väg uppför stegen igen. Även säljare av Smurf konton erbjuder mer än bara en nivå 30 Kallat. Du kan köpa ett konto med ytterligare förmåner såsom RP och BE, som du kan använda för att köpa en massa saker i spelet.

När du köper LOL Smurf-konton, de redan kommit med mästarna från andra fördelar, så du spara pengar från att köpa dem själv.

De ger dig spelutbud

Om du har spelat LOL ett tag, och har visat din spel förmåga en massa gånger för att en hel del människor, kan du känner behov av att lägga till variation till LOL resa, eller kanske ta en paus från alla kalibrerade matcher.

Om du köper LOL Smurf-konton, kan du spela med dina vänner som är kvar i de lägre skikten. Du kan välja nivån på din Kallat och njuta av varierade än den du har i ditt huvudkonto spelmekanik.

Du kan också prova olika regioner när du köper LOL Smurf-konton och få uppleva den distinkta play av människor från olika länder. LOL begränsar spelare inom specifika områden utifrån de servrar som tillhandahåller spel i ett visst land, säg, i Nordamerika eller Europa. När du är i NA-servrar, behöver du inte får spela med spelare i EU väster. Med en betald Smurf-konto, men kan du välja vilka servrar som du vill spela.

Med Smurf-konton, kan du också prova olika runa bygger det Anpassa din champ och din play. I ditt huvudkonto, kan du bara ha upp till 6 runa sidor, men det finns en möjlighet att spendera $ 20 för att expandera den till 7. Om du köper LOL Smurf-konton, men kan du prova olika runa byggen specialiserat för din karaktär roll i varje konto.

De låter dig njuta av förmåner

I spelet, du kan anpassa din Kallat estetik till din specifika stil. Smurf konton normalt komma med skinn som du kan använda till din mästare att förbättra ditt spel rörelse och animation. För att erhålla dessa måste du gå på uppdrag och komplettera dem för att få belöningar. Dessa tjänar inte du en konkurrensfördel, men de kommer att förbättra din Kallat övergripande utseende.

Du trivs också freebies som kommer när du köper LOL Smurf konton som inkluderar BE och RP tillsammans med dina mästare.

De tillåter dig att kalibrera från förluster

Ibland upplever du att skada förluster i din kalibrerings matcher på grund av troll som inte död uppsättning på att vinna. Om du köper LOL Smurf konton kan du logga ut och återhämta sig från nederlag och logga in på en annan Smurf konto för att försöka igen. Om du har flera konton, kan du fokusera på den där du har uppnått bättre leden. Detta scenario liknar bli instängd i en viss ELO, tack vare spelare som den tidigare nämnda och ren otur. Med rankad Smurf-konto som redan finns på nivå 30 och med tillräckligt mästare, får du tillbaka i spelet och strävar efter att få en ELO du rättmätigt förtjänar.

De ger dig kontroll över dina spel

Med köpt Smurf-konto får du kontroll över din spelstrategi genom att låta dig fokusera på de saker som du redan har etablerat som ett LOL-spelare. Det finns ingen anledning för dig att vänta på dina mästare för att låsa upp eftersom din Smurf kontot redan har dem.

Som tidigare nämnts pågår uppdrag kan du få belöningar såsom skinn och BE beroende på vilka vägar du väljer på jakten. Vid efterbehandling, måste du vänta för följande uppdrag eller kanske händelser om det finns kommande sådana. När du köper LOL Smurf-konton, men du får att åter göra samma resa och följer en annan väg, att få olika belöningar. På så sätt får du se alla sannolikhet på samma uppdrag, och du har kontroll över vilka belönar du vill arbeta med i dina konton. Detta scenario gäller för andra belöningar från uppdrag samt, såsom HEXTech Chest, som kan inkludera skinn, mästare och gruppundantagsförordningarna. Denna belöning låser varje vecka, men om du inte kan vänta så länge, kan du logga in på ditt Smurf-konton och få mer.

En annan aspekt av spelet där du kan utöva kontroll över är ditt Kallat namn. Med 80 miljoner spelare över hela världen, är chansen, en annan spelare redan tog Kallat namn som du vill ha för din mästare. Ibland i brådska att starta spelet, skriver du in det namn, och det går igenom, men det är inte det bästa alternativet. LOL kan du ändra detta för en avgift, men om du köper LOL Smurf konton kan du betala samma belopp och få fler fördelar. Du får ändra Kallat namn och njuta av alla de fördelar som tidigare diskuterats.

De ger dig skydd

Slutligen, när du har Smurf-konton, du har en backup alternativ när något går fel, och av någon anledning, förlorar du ditt huvudkonto. Du behöver inte tjura och sluta spela. Du loggar in på ditt Smurf-konto och få tillbaka i spelet. När du köper LOL Smurf-konton, skyddar du dig från att investeras i ett enda konto. Bortsett från fördelarna ovan nämnda, till exempel njuta av variation och förmåner, och ger dig kontroll svarar din Smurf skydda dig mot kontoförlust genom att tillhandahålla flera alternativ oavsett eventualiteter.

Om du köper LOL Smurf konton?

Med alla de fördelar som nämns tidigare, är det självklart att köpa LOL Smurf konton är rätt väg att gå om du vill gå vidare och lyckas i din LOL resa. Om du är en erfaren LOL spelare, gör det inte ont att ge sig in ett annat område och prova olika spelmekanik via Smurf-konton. Kostnaden för att köpa dem är värt varenda öre.