Varför köpa League of Legends Smurf-konton?

Du är förmodligen en av de många individer som undrar varför du måste köpa LOL-konto om du kan få ett gratis. Sanningen är att det inte finns något sådant som gratis LOL-konton. Det finns vanligtvis många skäl till att människor väljer att köpa League of Legends-konton istället för att skapa ett själva. Dessa skäl är följande:

 • Det är snabbare än nivellering på ett naturligt sätt
 • En av de största anledningarna till att köpa LOL-konto är att det sparar tid. För närvarande kommer du att behöva 20, 042 XP för att nå nivå 30. Utan boosterpaket som ELO ger spelet ett genomsnitt i varje match. betyder att du kommer att behöva mer än 90 timmar för att komma in på nivå 30 med tanke på att var och en åtminstone cirka 25 minuter.

  • Få mer BE och RP
  • Många köpte LOL-konto med extra fördelar med BE och RP. Varje konto har cirka 20 000 BE som räcker för att köpa tre legendariska mästare. Varje mästare kostar cirka 6 300 BE vilket innebär att du kommer att spara mer tid på jordbruksmästare. Köp bara de legendariska mästarna för den roll du är intresserad av och du är klar.

   Om du köper ett nytt LOL-konto kan du enkelt byta roll och de legendariska mästarna. Om du har ett League of Legends-konto kan du allt du vill, du kommer också ha ditt original med olika mästare och roller.

   • Byt regioner mycket enklare
   • En annan största anledning till att du ska köpa LOL-konto är att enkelt byta region. EUW är för närvarande den mest konkurrenskraftiga regionen när det gäller färdigheter, många skulle vilja slåss och spela med spelare som kommer från denna region för att testa sina förmågor och färdigheter. Om du bor i Europa och spelar på EU-västra servrar kan du inte spela med spelare i USA som spelar på servrar. Några som detta verkar orättvist.

    • Spara pengar
    • De flesta LOL-smurfkonton har vanligtvis 20 000+ BE. Använd din BE för att köpa legendariska mästare från tredje nivå. Varje mästare från tredje nivå levereras för 3 150 BE eller 790 RP. motsvarar cirka 4, 740 R som är ungefär $ 36. Kostnaden för LOL-smurfkonto är mindre än $ 30. innebär att du sparar mer pengar.

     Detta är bara några av de goda skälen till att köpa LOL-smurfkonton.