Varför gjorde Ovilee Lämna LCS

De anhängare av NA League of Legends är bekanta med namnet Ovilee maj LCS huvud intervjuare. Idag, men levererade hon en plötslig separation från LCS show laget. Med andra ord, kan hon inte dyker upp vid LCS Summer Split 2020.

maj avslöjade också sina långsiktiga planer i den korta video uttalande om hennes privata kanal på YouTube. Medan hon beslutat att inte motivera henne avgår från LCS, meddelade hon att det skulle vara en "förtäckt välsignelse." Viktigast gjorde Ovilee det klart att denna avvikelse inte antar att hon kommer att lämna den professionella spel landskapet, utan flytta till en bättre position i det långa loppet.

Om du verkligen vill ta reda på mer om Ovilee maj, läs vidare. Missa inte.

Biografi

Ovilee May är en känd amerikansk reporter. Hon definitivt ihågkommen som en TV-presentatör och ibland betraktas som en tv-stjärna. Hon har erbjudit sina tjänster till Riot Games som deras tv-presentatör och journalist. Dessutom brukade hon göra presskonferenser och rapporter för NA LCS samtidigt som deltar stora internationella möten.

Hon började sin karriär som en social media manager för en känd grupp som kallas Team Liquid. Senare, i januari 2017, avgick hon att gå med Yahoo. Hon började arbeta som reporter och deras innehåll producent. Hon har närmat sig en hel del framstående personligheter, främst inom idrotten och Esports.

När det gäller Yahoo, undersökte hon och ifrågastjärnspelare, lagledare och Esports administrativ personal vid stora företag (dvs. Riot Games & Blizzard Entertainment). Hon hjälpte till med olika produktion och redaktionella ansvaret.

Bortsett från sitt ordinarie arbete, Ovilee har samordnat ett stort antal internationella aktiviteter. Hon är känd för att vara ett mycket hårt arbetande intervju, med fokus på hennes framtida projekt och planer. Varje dag hon växer professionellt och lär ännu mer. Dessutom har hon visat en hel del beundran, stöd och respekt för sitt yrke.

Ovilee maj Lämnar LCS Broadcast

League of Legends grupp kämpar med detta drag. För nästan tre år har Ovilee regelbundet gav publiken med information till professionella spelare genom intervjuer och skapade en rad engagerande och roligt innehåll för nordamerikanska fans under stora turneringar.

Ovilee maj förklarade några detaljer i videon om sina kommande projekt. Liksom andra spelare, meddelade maj att flytten ger henne mer utrymme för att kommunicera med spel befolkningen och samarbeta med det övergripande League samhälle.

Hon lovade att göra strömmande oftare och arbeta med olika pro lag om hur du skapar njutbara filmer. Om det behövs kan hon även arbeta ibland med LCS organisationen.

Medan hennes presskonferenser kommer att vara djupt behövs av gaming community, hon har gått med på att leverera andra typer av innehåll till sin plattform och öka sitt utseende i framtiden. Hon bekräftade också att en kommande projekt närmar utan att ge ytterligare information.

Gaming Karriär

Ovilee maj gick spel landskapet i 2017. Först arbetade hon som journalist och intervjuare på Riot Games. Snabbt på att bli en publikfavorit, hon lyckades vinna fläkten givna smeknamn "NA Sjokz." I ett möte med Travis Gafford maj medgav att hon tog smeknamnet som beröm, säger att hon hittade "Sjokz" spännande.

Medan hon arbetade mestadels i NA LCS maj har etablerat sin egen distinkta personlighet och unika stil som fans har kommit för att njuta av och kärlek.

The Bottom Line

Oavsett hennes planer eller hennes egna skäl för avgång, ingen kan förneka att många fans älskar och uppskattar hennes unika sätt att streaming och hennes stil att rapportera

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now