Varför du inte klättra i League of Legends

varför du inte klättra i League of Legends

League of Legends är ett bedrägligt komplext spel för en rad olika skäl, och på grund av detta, har det aldrig kommer att bli något sådant som en perfekt spelare. Spelare med betydande rankad erfarenhet kommer med sina egna styrkor och svagheter, och för varje person vissa aspekter av spelet kommer att komma naturligt medan andra är svårare att få grepp om. När det gäller detta, att kunna korrekt identifiera problemet och sätta engagemang fixa det gör att du kan förbättra som spelare. Konsekvent klättring kräver mycket självdisciplin, engagemang och engagemang för att arbeta på dina svagheter. Här ska vi tala om vad dessa svagheter kan vara för dig, och som ett resultat, vad du kan göra för att arbeta med dem.

1. Tilt

Om du har spelat rankas för bara en liten tid, förmodligen förstår dig känslan du får när du förlorar ett spel du trodde skulle ha varit en vinst, och för de flesta av oss, spelar denna känsla en stor del i om vi fortsätter att spela eller ta en paus. Det råder ingen tvekan om att konsistens så mycket undervärderad av de flesta spelare. Smart spelare vet när du är lutas, och detta ger dem enkel möjlighet att dra nytta av din inkonsekvent gameplay som tar över när detta händer. Och när du väljer att spela inkonsekvent, du är benägen att komma in strimmor förlust som inte ens en återspegling av din sanna skicklighet. Svaret är enkelt i teorin, men svårt i praktiken; Du måste hindra dig från att köa efter förödande förluster. Ta ett steg tillbaka och ta förlusten för vad det är, och visa eventuella framtida spel i den närmaste framtiden som en förlängning av denna förlust. En strategi som hjälper är att anta att om du köa igen, kommer du bara förlora igen. Ta en paus i sin enklaste form inte ens nödvändigtvis betyda att du måste steg bort från datorn (även om du kan göra det om du vill också). I själva verket är ett bra sätt att ta en mental paus från stressen av att spela soloq genom att engagera dig med en annan gamemode som ARAM eller Teamfight taktik. På grund av deras helt olika atmosfärer, du kommer inte att vara benägna att föra över din tilt, och även om du förlorar, spel tider är kortare och i allmänhet mindre feelsbadman.

2. Champion Pool Storlek

En av de tidigare nämnda anledningarna till League of Legends är ett så komplext spel är att nya mästare alltid släpps utöver de över 140 som för närvarande finns. Det finns så många olika spelstilar kan anta i spelet; Det är lätt att se varför spelare kan kämpa med att ha konsekvent spel när de vill spela en mängd av olika mästare. Vid tillämpningen av solo kö, men vi verkligen vill fokusera på honing dina färdigheter för att maximera din konsekvens och markera dina kunskaper. På grund av detta, det är rekommenderat att du lär dig bara om 2 eller 3 mästare att använda som din primära mästare i rankad play. För alla sekundära roller, kan du plocka upp en eller två mer för att täcka när du blir fyllda. Genom att bara spela en liten pool av mästare, kommer ditt sinne att kunna koppla förstå satsen att din mästare har och fokusera mer på det som betyder mer soloq; den miljö du befinner dig i. Om du sprider sig tunn spela varje roll / mästare, kommer du att hitta en hel del svårigheter att vinna konsekvent i alla dina spel eftersom det blir omöjligt att förstå alla detaljer i varje enskild mästare och roll från början.

3. Forska och genomföra

När du har äntligen lärt sig några mästare och är extremt säker på att veta hur man lotsa sina kit, det ska nu bli nästa fokus att åta sig att forska om saker förutom just din mästare. Forskningen kan komma i begränsade former när du förbrukar League relaterat innehåll såsom strömmar eller videoklipp, men skillnaden mellan att lära teorier och tillämpa dem i spelet är alltför olika för någon av denna kunskap för att vara praktiskt för klättring. När du får någon ny information om din mästare och potentiella matchups, macromechanics, eller bara nya situations bygga vägar, dess viktigaste att du inte bara förstå varför dessa metoder är effektiva, men att du också arbetet med att genomföra dem på rätt sätt när du spelar spel själv. Detta inkluderar en hel del trial and error; du kommer att stöta på spel när du trodde att, baserat på vad en guide sa din matchup var lätt, men i verkligheten du fick stampade på i körfält. Att kunna ta ett steg tillbaka och fundera över varför det gick fel, och komma med en annan metod, handlar om inlärningsprocessen.

Vi hoppas att om några av dessa tips gäller för dig som solo kö spelare, vi har gett dig lite insikt i hur dessa förbättringsområden kan bearbetas. Lycka på klyftan!

Tack till DOJO Digital, ett Bristol Digital Marketing Agency , som specialiserat sig Bristol SEO Content Marketing för att ge det här blogginlägget och en insikt om klättring.