Varför du bör viktigaste mästare i LoL

Alla vet en Ahri en-trick att hogs upp mitten körfält och Ponders till sig själva: varför degradera själv bara en mästare? Det finns över 148 mästare i League of Legends som av just nu, så vad är fördelarna och nackdelarna med bara Remaining en av dem? Självklart är den största nackdelen som kommer att tänka att din upplevelse i LoL främst begränsad till en eller två körfält och inte veta vad varje mästare kan av erfarenhet. Emellertid, kan fördelarna med att vara en en-trick ponny uppväger denna nackdel.

Antalet en fördel med Remaining bara en mästare i League of Legends är att du inte dela din erfarenhet och tid till flera champions. Ordspråket ”mångsysslare, befälhavare ingen” är sant i League of Legends. Om du inte fokusera på ett fåtal mästare eller bara en, då du blir anständigt på flera tecken och inte bara en som kan bära dig i rang spel. Satta spel är den främsta spelläge i åtanke, behöver du en mästare som kan netto du vinner, så att ha en mästare du huvud och förstå är en enorm fördel som inte kan underskattas.

En annan fördel med Remaining en mästare i League of Legends är att man lättare kan komma ihåg dina skada siffror, combos, flyr, etc .. Det betyder att om du möter samma mästare i ett spel, och du huvud dem och din motståndare inte, så har du omedelbar fördel. Bära ett spel får dig att vinna, och en vinst är det viktigaste att komma från en rankad match.

En mindre fördel du kan få från att vara en one-trick master är att din upplevelse med mästaren gör det möjligt att experimentera mer med byggen. De flesta nya spelare till en mästare prova meta build (och oftast utan att förstå varför), så din erfarenhet som mästare kan tillåta dig att utforska fler alternativ i specificering. Du kan prova counterbuilding mer som du så småningom förstå skrymslen och vrår på hur din mästare fungerar.

Inte bara det, men det är mer imponerande är antalet 2 Teemo i världen än bara en annan person i Challenger rang. Känslan av stolthet över att vara en av de bästa av en specifik mästare förbättras också när det mästaren är meta. När en mästare är en integrerad del av en meta och du huvud honom eller henne, då kan du gå på stora vinnande strimmor, vilket gör din totala rang i LoL mycket bättre än tidigare.

Slutligen, den sista fördelen att notera är att du kan ge råd andra spelare som försöker att mästare. Om en vän till dig vill spela fröken Fortune och du vet hur hon spelar ner till en tee, sedan de råd du kan ge till din vän är mer värdefull än en slumpmässig person som har 20 minuter på sig. Likaså om du vill spela en ny mästare och din vän elnätet honom eller henne, då din kompis kan ge dig råd som hjälper dig att bli bättre.

Kom ihåg, det är bättre att bemästra en mästare än att vara medelmåttig i flera. Din bästa chans att klättra upp i graderna är genom dig spela med det bästa av din förmåga, och vad bättre sätt är det än att ha en mästare du huvud och excel på? Här hittar du kamratskap med andra elnätet av mästare du väljer, och genom kraftfull gameplay kan dina kunskaper om matchups förbättra och kompensera för bristen på erfarenhet av att spela dessa mästare.