Varför är Lee Sin så populärt?

Av massivt skiftande rollistan hjältar, spelare har att röra runt med i TFT; ingen är mer populär än de blinda munken Lee Sin. Han har varit en top pick för spelare i alla roller för de senaste fyra åren, och inte en enda gång har han bromsat in pick takt.

För icke-Lee Sin spelare, väcker frågan om vad exakt om honom är så bra? Han är inte en övermannade enhet på något sätt, och det är så ovanligt att en hjälte att förbli populär för fyra plus år.

Ja, det finns en handfull olika komponenter som går in i det, men det finns bara en dominerande faktor som Lee Sin popularitet kan hänföras till.

Varför är Lee Sin så populärt? Han är Fun

Ja, ni hörde det här först. En mästare plockas i en konkurrensutsatt spel eftersom han är kul.

Han är en spännande karaktär med ett drag uppsättning som kan få honom att se otroligt när den drivs på rätt sätt. Det är inte bara det, dock.

Han är en snabb och sammanhängande hjälte. Alla hans förmåga har denna unika synergieffekter som gör det möjligt för nya kombinationer att upptäcka även år efter frigivningen.

Han har användbarhet som tillåter spelare att spec honom i en mängd olika sätt för att passa olika roller. Även Lee Sin är mest populär som en jungler, det är inte alltför ovanligt att se honom blanda upp det. Det beror på det faktum att du kan köra honom som full skada, mångsidighet, eller en blandad bygga.

Han har en stor ult som är full av värde, vilket gör att han kan passa in i de flesta lag kompositioner naturligt. Den fungerar som en engagera, skal, och anti-läge, vilket gör det svårt att inte få värde ur använder den.

Förutom att han är en energibaserad hjälte, inte mana, som många spelare föredrar. Han har två långväga streck och ett passivt som ger honom fri attack hastighet.

Hög Skill Tak

Även om alla dessa funktioner är en stor del av det som gör Lee Sin sådan en mycket spelat karaktär, vad som verkligen ger folk till honom är den höga kompetens taket i samband med sin kit. Titta på en begåvad Lee Sin spelare gå till jobbet är något att se, medan du tittar på någon som inte vet vad de gör är bara sorgligt.

Det gör Lee Sin att fungera som något av en måttstock för djungel spelare att testa och visa upp sin tekniska skicklighet.

Tanken är att om de kan få bra med en hjälte så svårt ändå givande att spela som Lee Sin, då de kan spela någon djungeln hjälte väl.

Slutsats

som ganska mycket sammanfattar det som gör Lee Sin så populär. Det är en kombination av hans mångsidighet i hur han kan spelas, effekterna han tar till spelet, hans förmåga att synergistiskt med laget kompositioner med hög kompetens taket och mest av allt, han är bara roligt att spela.

Även om inte för alla, kan spela Lee Sin göra League just det lite roligare, förutsatt att du får bra med honom.