Varför TSM så populär på Reddit

Med mer än 200 miljoner anhängare i 2020 och intäkter förväntas uppgå till $ 960 miljoner i år, Esports bli en verklig blomstrande industri. I världen av Esports har varit på en ständigt ökande tillväxt på senare tid. TSM är ett perfekt exempel på detta snabba progression.

Team SoloMid, känd som TSM, är en amerikansk sport organisation som grundades år 2009. Andy Reginald är grundande medlem. Han är en pro LoL-spelare och en entreprenör. Läs på följande fakta som gjorde TSM så populärt på Reddit.

Team Presentation

TSM är en Esports laget baserat i Los Angeles, Kalifornien, grundades av Andy Dinh 2009 när han var 17 år gammal. TSM började som en gemenskap webbplats publicerar dagligen innehåll för spelare genererar hundratals miljoner visningar, och så småningom skapa de bästa resultaten Western Esports laget.

Den populära spelgrupp har förbättrats exponentiellt under de senaste tio åren, med över 50 miljoner abonnenter från alla sociala medier. TSM är idag laget med den högsta representationen i världens två mest populära sport, League of Legends och Fortnite. TSM har också lyckats vinna så många mästerskap på världens mest berömda spel arenor.

Team SoloMid, som ägs av Andy Dinh, är värd för närvarande upp till $ 400 miljoner och har mer än 39 spelare på sju olika lag.

Arbetsgrupp: Lag SoloMid

Arbetsgruppen har avsikt som önskar förbättra sin prestanda i följande punkter:

Storlek:. TSM arbetsgrupp består av fem aktiva medlemmar, två alternativa spelare, två mentorer, och en allmän handledare

Bibehållen engagemang. TSM medlemmar tillbringar större delen av sin tid åt att arbeta tillsammans i praktiken utövar strategi och taktik sessioner, eller spela spel och utforska olika spelstilar

Integrerad insats: Gruppen kan bara vinna matcher under internationella tävlingar genom sammankopplade, samordnat arbete. Att anta en gemensam strategi och välja en teamwork strategi över individuella färdigheter är nyckeln till deras ära och härlighet.

Gruppen spelar med ungefär 150 andra internationella aktörer i minst tre tävlingsmatcher varje år. Sedan 2011 har TSM uppnått fem tävlingar på den nordamerikanska League of Legends Championship Series. Lagets högnivåpotential har lyckats få många betydande sponsring talet.

De Resultat

Vinnande spel i rival LoL spelscenen är avgörande. Därför måste varje lag spela i betydande sport med höga halter av uppvärmd bekämpa och uppleva utmanande förhållanden. I början av 2011 CS har TSM blivit det enda laget att nå vart och ett av NA LCS.

Detta integritet visas av det övergripande vinnande frekvens av laget under väsentliga händelser. Sedan 2011, har TSM höjt framsteg från 56 procent (cirka nio spel) under de sex år för att 70 procent i 2016 (över 96 spel i totalt). Detta ledde till laget vinna mästerskapet varje år sedan 2012.

Även TSM har dykt upp i betydligt fler evenemang och engagerade i fler spel, det har lyckats vinna över mer och mer professionella konkurrenter.

Practices i pjäs

Team SoloMid gäller fem centrala, sammanlänkade strategier:

Commit till ett gemensamt mål.

Optimera friktions kapacitet.

Maximera prestanda banan.

Reflektera mer att lära sig bättre.

leta efter nya perspektiv.

The Bottom Line

grundades 2009 och allmänt erkänd som en av Nordamerikas bästa eSport squads är Team SoloMid (TSM) en gemenskap av akademiker som sysslar med att öka sin konkurrenskraft i League of Legends.

Skulle de kunna behålla sin plats som NA: s nummer ett lag och göra det till VM igen? Tiden borde berätta.