Valorant Rankad System Explained

Är du ett fan av multiplayer första person taktiskt spel, Valorant? Syftet med Valorant är att arbeta i lag om fem och försök att förstöra dina motståndare sidan. Som du framsteg genom uppdragen är intjänade poäng baserat på framgångar, som sedan placera dig och dina lagkamrater på ett rankingsystem.

rankingsystem är endast tillgänglig i konkurrensform av spelet; Men att gå in Competitive läget måste du framgångsrikt konkurrera i 20 omgångar i Unrated läget. När du har avslutat matcherna, då konkurrensform låser, och du kan återuppta progression i graderna.

Valorant har totalt åtta led, med varje rang som har tre nivåer.

De rangordnar, uppifrån och ner, är enligt följande:

 • Valorant
 • odödlig
 • Diamond
 • Platinum
 • Guld
 • Silver
 • Brons
 • Iron

  I Valorant kan du slåss mot andra spelare som är två leden antingen över eller under din rankning. Om du är en Diamond spelare, kan du spela med Valorant, Immortal, platina eller guld.

  Hur du framsteg genom leden?

  Det är inte tillräckligt att bara vinna matcher i spelet - Spelet använder algoritmer för att bestämma hur du vann dessa matcher. Ju mer komplexa spel är, desto större skicklighet krävs, Ju högre du flyttar i ranking. Tänk att du är nära gränsen för att förlora din motståndare, men på något sätt mirakulöst besegra dem. Denna seger kommer att öka dina kunskaper och flytta dig upp i nivåerna inom leden.

  Något att tänka på när man spelar Valorant och flytta upp leden är att du kan glida ner i leden. Du kan också hända att dina poäng återställs. Normalt sker en återställning när du har varit inaktiv i mer än 14 dagar. När det gäller att släppa in leden, är det normalt eftersom den är baserad på din vinst att förlora förhållande. Ju fler spel du vinner, tillsammans med mer avancerade kunskaper, ju högre du kommer att bli.

  I ditt Valorant profil, det kommer att bli en av tre pilar som visar om du flyttade uppåt, nedåt eller neutral. Gröna pilar indikerar din rörelse upp, röda pilar indikerar ändringen nedåt, och grå pilarna visar ett noll status. Med andra ord, du flyttar varken uppåt eller nedåt i rangordningen.

  Valorant är ett spel som är både strategi och skicklighet-baserade. För att gå vidare från grupp till grupp och rang rang, Valorant faktorer dina prestationer både i enskilda matcher samt din totala spelet.