Valorant Problemet med Raze

smekmånad fasen är äntligen över, det verkar, och folk börjar att lufta sina klagomål och frågor med Riots nya taktiska FPS, Valorant.

Den allmänna uppfattningen är att spelet är utomordentligt välgjord. Det polerade obegripligt för en BETA spel och kunde släppas i morgon med ingen att ett öga. Det finns dock en punkt av påstående att alla Hotshots över på Twitch och Twitter verkar vara klaga, och det är hur övermannades en viss karaktär är.

Attityden bär raket sprängning Raze har varit bane av många Valorant spelare existens denna sista vecka eller så. Hon är en offensiv karaktär som förmågor, i ögonen på Summit, går helt emot andan i spelet, och vi måste komma överens.

Riot har gjort ett bra jobb när det gäller att balansera förmågor i detta spel. Nästan alla av dem är användbarhet och situationsbaserat, vilket innebär att skicklig användning av dem kommer att hjälpa ett team strategi, men en enskild spelare kan lita på dem som en krycka. Så är inte fallet med Raze.

Medan de flesta andra tecken lita på deras vapen som sin huvudgatan av skador, har Raze förmågan att avfyra explosiva raketer. Det är allt gott och väl, har vi sett det förut-Pharah, aska, och så vidare. Frågan här är att Raze raketer döda i ett skott.

Den typ av förmåga tillåter Raze spelare att hoppa huvudstupa på sin motståndare, i huvudsak ansikte rullande sin en på en eldstrider. Med tanke på att spelet har utformats särskilt för förmåga att vara allt om verktyget har det funnits en utbredd uppmaning till Riot att radera tecknet.

Naturligtvis inte förvänta sig Riot att nuke Raze ur existens. Däremot har Riot dev laget varit oerhört aktiv på Twitter och Reddit, svara på klagomål och kritik ivrigt och utan dröjsmål.

Laget har försäkrat oss om att de arbetar på omfördelning Raze att vara mer i anden med resten av spelet, så det är bara en fråga om att vänta och se vad som händer.

Raze har skitkul pack, som tillåter henne att få ytterligare höjd på kartan. Kombinera det med nästan oändlig mängd granater hon och skadan kommer från hennes stänk skada raket, och du har ett recept för frustration.

Alla hennes förmågor skada handel på något sätt - Alla av dem. Gör henne den enda rena offensiv karaktär i spelet, och lätt den högsta skada.

Som vi har sagt, Valorant fortfarande i betafasen. Det finns en hel del saker som kommer att ändras, på gott och ont, innan spelet lanseras till allmänheten. Förhoppningsvis Raze får hit med nerf hammare innan det händer.

har Riots utvecklare laget en anrik historia och stor erfarenhet när det gäller att hantera Esports titlar, så vi räknar det finns inget att oroa sig för, vilket är en känsla som verkar delas av de allmänna massorna med talar volymer till tillit och tro att människor har lagt i det här laget.