Välkommen tillkallare!

Som du kanske redan vet är bara webbplatsen ny, inte upplevelsen. Genom att stänga av vår gamla webbplats lyckades vi ta ELO-boosting till en helt ny nivå. För att göra det gjorde vi följande. Först och främst gav vi en ny mekanism till vår webbplats som en kärna. Nu kan den hantera ett stort antal kunder samtidigt utan problem. Vi har också ökat antalet support, vilket innebär att supportteamet från och med nu kommer att försöka hjälpa och hjälpa dig så snart som möjligt genom livechatt eller e-post. Om du har en fråga om ELO-boosting, tveka inte att ställa.

Förutom att förbättra supportteamet, som samarbetar perfekt med webbplatsens kärnsystem, gjorde vi några andra saker också för att förbättra användarupplevelsen. Den tydliga nya designen ser bättre ut men gör det samtidigt lättare att navigera på webbplatsen. Vi har också ändrat strukturen på webbplatsen. Innan omarbetningen var det en enkel men säker ELO-uppsvingande webbsida. Nu gjorde den förnyade strukturen det möjligt att placera värdefullt innehåll på hela webbplatsen. Du kommer att hitta detta innehåll mycket användbart om du är ny med ELO-boosting, eller om du är intresserad av vad vi gör på BoostRoyal.com för att ge dig dessa perfekta tjänster.

Trots omarbetningen, vår huvudidén och Boostroyals anda förblev densamma. Kundprioritet var en av våra viktigaste prioriteringar. Vi strävar efter att uppnå kundnöjdhet på hög nivå. Vårt mål är att göra varje klient att känna sig unik och ge all den uppmärksamhet de förtjänar. ELO-uppsvingsteamet anser att sitt jobb är mycket viktigt och de känner sig belönade både ekonomiskt och mentalt efter att ha tillfredsställt varje kund.

BoostRoyal för tillfället erbjuder två typer av tjänster i ELO-boosting. Den första är division boosting vilket gör det möjligt för kunden att köpa garanterat nivå och division och det andra är win boosting vilket gör det möjligt att köpa önskat antal vinster. Du kan läsa mer om dessa tjänster och ELO-förstärkning av sig själv på startsidan eller i menyn för boostningstjänster.