Vad man kan förvänta från säsong 11 i League of Legends

Nya säsonger är alltid något att vara glada om i League of Legends. En ny säsong innebär nya funktioner, balans förändringar och i vissa fall, nya gränssnitt och kartor. År 2020 är det tur League of Legends säsong 11 att lysa, och från vad vi har sett hittills, är det packat med nya och spännande funktioner för spelare att njuta av.

Eftersom det bara en gång säsongen varje år, LoL spelare är angelägna om att se vad Riot har att erbjuda. Företaget har gett spelarna några tjuvtitt på vad som väntar, så i den här artikeln, kommer vi att gå igenom dessa nya förändringar och hur de kan påverka ditt spelande och samlade erfarenheter.

När är Säsong 11 Kommer?

Det finns ingen officiella release datum för säsong 11, så det är upp till spelarna att spekulera i enlighet med tidigare års utgåvor. Säsong 10 startade den 10 januari, 2020, så det är sannolikt att se en December 2020-januari 2021 övergång till säsong 11. När vi närmar oss dessa månader, kan vi förmodligen få fler nyheter om lanseringen av denna nya LoL säsongen.

Vilka är de största förändringarna?

Det har varit många nya funktioner tillkännagavs i dag, men den största har definitivt varit en fullständig omarbetning av objektet gränssnittet och införandet av "Mythic" objekt. Det är säkert att säga att efter säsongen fokuserar på specificering och hur det kan gynna befintliga och nya spelare.

New Item Gränssnitt

är den nuvarande posten gränssnittet inte dåligt på något sätt, men det har gått igenom många säsonger utan att helt förändrats. Enligt Riot, företagets planer på att omarbeta hela objektet butiken för att hjälpa nybörjare väljer sina poster mer effektivt. Detta betyder inte att företaget glömde avancerade spelare; de fortfarande får en separat flik med alla objekt så att de kan köpa sina önskade objekt snabbare.

Mythic objekt

Mythic objekt är en ny kategori av objekt som spelare kan köpa i varje spel. Dessa unika objekt förväntas få betydande effekter på din mästare och deras spelstil, beviljar du speciella bonus statistik till andra genomförda artiklar.

Men inte alla Mythic poster är nya. Riot Developer Mark Yetter visade att några gamla poster på nytt märkt med "Mythic" etikett. Oavsett, vi fortfarande få en hel del nya objekt. Det är också värt att notera att varje klass kan få antingen tre eller fyra Mythic objekt per mästare. Från och med idag, är de fortfarande på att utvecklas, men de letar som ett bra spel-växlare för många spelare.

Balans ändringar

Som med varje säsong uppdateringen är säsong 11 blir många balans förändringar som direkt påverkar spelet. En av de mer nyligen aviserade förändringar är "Cooldown Reduction" förändringar i "Haste" förmåga, vilket möjliggör mer linjär skalning. Vissa poster såsom "Mortal Påminnelse" och "Frozen Heart" också få några förändringar för att göra dem mer balanserad.

Det finns fortfarande många förändringar som återstår att se, så det är viktigt att du hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna om League of Legends.

Slutsats

Tänk på att alla de nya funktionerna är fortfarande under utveckling, och de är föremål för förändring när som helst. Oavsett releasedatum är säsong 11 ser ut som en unik och fräsch uppdatering LoL, vilket många nya saker för spelare att använda och förbättra sina erfarenheter.