Vad kan man förvänta sig av Elo Boosting?

Elo boosting populärt kallat Match Making Rating eller MMR-boosting är en tjänst där en hög elo-spelare kommer att öka någon annans rankning i spelet genom att öka dem. Så innebär spelaren eller vad du kallar boostee ger booster åtkomst till deras konto för att fullgöra tjänsten. När boosteren har nått en specifik liga är boostet slut, och boostee får tillbaka sitt konto. Då spelar den verkliga ägaren till kontot i sin nya division eller väljer att ta det vidare och börja ytterligare ett boost.

Under boostingprocessen kommer inte ägaren av kontot att kunna spela någon LoL. Detta innebär att du antingen måste leta efter något annat att göra för att gå över tiden eller vänta oförklarligt. Det kan låta enklare, men varför skulle du låta någon öka dina LoL-konton i första hand?

Elo boosting hjälper dig att uppnå dina mål på en mängd olika sätt. För vissa spelare är det enda målet för året att låsa upp slutet av säsongen Victorious Skin och dessa spelare kräver ofta ett stöd för att komma dit. Andra spelare är fast beslutna att slå de senaste säsongernas rang. Vissa spelare vill slå sina nära och kära och kommer att göra allt för att se till att de hamnar i en högre division. Oavsett vad som är spelarens mål, hjälper du nu att öka det.

När det gäller förmåner av elo-boosting finns det massor. Först och främst är fördelen att spelaren inte behöver spendera hela dagen genom att spela spel och kan koncentrera sig på andra faktorer i livet. Ett antal spelare är fast i att försöka nå en specifik division, som de ofta ignorerar andra delar av sitt liv. Detta är inte bra och kan leda ner en mörk spår när spelaren tas av League of Legends.

I stället kan en elo booster hjälpa mycket att ta av bördan genom att ge dig hjälp och hjälp. Detta ger massor av tid till andra saker i ditt liv, samtidigt som du vet att du fortfarande är på väg att nå dina mål i ett spel.

Ytterligare en anmärkningsvärd elo-boosting förmåner är att det kan spara mycket tid. Föreställ dig att du är i brons 1 och vill skaffa dig minst guld 5. Spelaren kan spendera månader på att försöka ditt bästa för att komma dit, eller så kan du betala en booster för att nå ditt mål på ett par dagar.