Vad gör League of Legends mycket beroendeframkallande

Det kan inte förnekas att League of Legends är ett av de mest populära spelen i dag. Det finns cirka 67 miljoner aktiva LOL-spelare som sträcker sig från grundskolebarn till gifta vuxna och det ökade antalet inkluderar även kvinnliga spelare. Om du har barn som älskar att spela videospel är det troligt League of Legends eller LOL.

Många håller med om att detta spel är roligt att spela och är omfattande och populärt. Men bortsett från detta, vad gör LOL till ett mycket beroendeframkallande spel?

Anledning 1 - Regelbunden innehållsförklaring och miniändringarna

Du kan välja att sluta, och det är okej. Men om du hör om mästarna att få en buff eller omarbete eller ny hud, kommer du säkert tillbaka för ett snabbt spel eller för att prova de nya förändringarna.

Anledning 2-önskan att bli bättre- Det känns bra att matas. Detta får dig också att känna att du inte har slösat bort din tid i det här spelet. Du vinner bara 50% av dina spel, och helst, för varje fyra spel, kommer du att spela två är förluster där du gjorde dåligt. De återstående två spelen, kanske du har matat in ett av dem. Ändå kommer du gärna att spela två dåliga spel och ett medelmåttigt spel där du ska matas, och du kommer att må bra om dig själv. Det här systemet är speciellt utformat för att hålla dig vill ha mer.

50% är allt du får och det är allt du någonsin kommer att få. Ett sådant nummer kan pressa dig till din gräns för chansen att hålla det konsekvent högt. Du behöver 51% men varför kan du inte hålla det där?

Anledning 3-Många av dina vänner spela League of Legends- Hur kan du säga att du slutar? Att skära ut League of Legend kommer att vara som att skära ut en så större del av dina sociala kretsar.

Detta är bara några av de många anledningarna till att League of Legends är ett mycket beroendeframkallande spel. Ökat antal spelare blir nu anslutna till LOL på grund av dess ständiga uppdatering och konkurrenskraftiga karaktär. Så snart du börjar spela League of Legends, skulle det vara svårt för dig att sluta. Individer köper också LOL-smurfar för att få en bra start och testa sina nyaste hjältar. Vissa anser också Elo booster för att vinna det här spelet och för en mycket bättre LOL-spelupplevelse.