Vad du ska göra för en smidig och rolig LOL-spelupplevelse

League kan vara roligare om du spelar med personer du känner. Men inte alla League of Legend-vänner är desamma. Om du är nybörjare, gå med de vänner som har bingit på LOL sedan dess beta förväntas landa dig i en match med individer som är mycket mer erfarna än du.

Detta är inte kul och kan irritera medlemmarna i ditt team om du fortsätter att dö. Så om du börjar prata med andra spelare om att hoppa till League, se till att hitta människor som är tålamodiga och som är villiga att spela mer basnivån mer än de kan vara vana vid att spela. Vissa individer skapar till och med Smurf-konto för detta specifika syfte.

Andra sätt du kan göra för en smidig och rolig spelupplevelse är:

 • Se till att du stannar kvar på skrivbordet
 • De flesta spel som spelas i Summoner's Rift går mellan 30-45 minuter och kan gå mer än en timme. Det finns ingen pausknapp, när spelet startar måste du vara beredd att engagera dig själv i uppgifterna så länge det tar. Att inte vara uppmärksam och titta bort från skärmen i några sekunder kan resultera i många kritiska misstag.

  Spara dig från eventuella distraktioner eller något som skulle göra att du vill lämna skrivbordet eller lämna din dator innan du kommer till Summoner's Rift. Sätt din mobiltelefon i

  silent; se till att dina husdjur är i betydligt avstånd från din dator och mer.

  Börja inte ett spel om du vet att du måste lämna till skolan, för datum och arbete de kommande timmarna.

  • Håll dig levande så mycket som möjligt
  • Döden fungerar på många grymma sätt i LOL. Varje gång du dör motståndare som dödade får du bitar av guld och får naturligtvis erfarenhet. Det här är tillgångar som gör dem mycket kraftfullare och samtidigt en sådan död tvingar dig att sitta genom det långa som du får bättre redskap, mer guld och uppåt. Dessa blir längre när LOL-spelet kontinuerligt, du fortsätter att dö så behandla inte döden lätt.

   Retreat är också ett bättre alternativ än att gå till några klibbiga scenarier som du inte tror att du kommer att kunna överleva.