Vad du behöver veta om League of Legends nyaste mästare

Sylas är den nyaste mästaren i Sylas men att ta sig tid att känna till sitt namn, liksom hans förmågor, är bara början att förstå bättre vad den här mästaren kan göra.

Riot Games avslöjade äntligen denna nya mästare. En gång fängslades av kedjemästaren som nu använder dessa bojor för att på något sätt gråta mot sina motståndare eller fiender, särskilt från Demacia. Hans förmågor kan helt ses online, men den ultimata kända som HiJack är den unika och påverkande förmågan; ett drag som gör att han kan kopiera motståndarens ultimata främst för hans gynnsamma användning.

Att se hur varje ultimat är specifikt utformad för en mästare som använder den och specifika interaktioner kommer säkert att hända när Sylas stjäl en fiendes rörelse. Du kan söka online för att lära dig mer om hur dessa interaktioner fungerar och också ta reda på vad som kommer att hända om Sylas stjäl vissa förmågor. Men innan man kommer till detaljerna i en underlig interaktion med en mästare, är det absolut nödvändigt att veta var och hur individer måste spela Sylas.

När varje mästare släpps är det allra första som spelarna försöker ta reda på var det passar termerna i ligans fem roller. Som förmåga-baserad mästare som kommer med publikstyrning och chans att påverka striderna tydligt beroende på vilka mästare som är ultimata som han kan stjäla. Det har visat sig och bevisat att Sylas är en av de bästa rollerna som spelas.

De roller som antas fungera bäst för den nya mästaren Sylas är mitten och djungeln. Han kan ströva runt och kan stjäla trollformler mycket lättare än alla andra roller, och detta ger honom den viktigaste fördelen. Men i positioner särskilt som Sylas har denna chans att utjämna sina motståndare förmodligen låsa upp sin ultimata precis innan fienden eller motståndaren gör det.

Om detta inträffar, lyckas Sylas fortfarande att kopiera det ultimata oavsett om de har gjort en poäng mot det eller inte. Därför är det inte en praktisk räknare att hålla den ultimata outvecklade mot Sylas. Det ultimata Sylas-exemplet är också baserat på hans helt egna statistik, och nivån är därför att försegla motståndarnas drag på lägre nivå kan göra det möjligt för Sylas att få den tillbaka till dem med mycket större kraft.

Genom att lära dig alla dessa detaljer känner du förmodligen League of Legends nyaste mästare nu.