Vad är kanalisera i League?

League of Legends, och mästare baserad Esports i allmänhet, är inte främmande för spännande och unika strategier.

En av de mer intressanta av dessa strategier är begreppet tratt, som är unikt för MOBA gameplay.

Med MOBAs har du ett system som gör det möjligt för mästare att växa i makt som spelet går vidare. Detta är i form av butiken och tillåter spelare att skapa unika och anpassningsbar bygger.

Normalt detta balanseras väl, med progressiva poster kostar mer guld, vilket gör dem endast tillgängligt för spelare i slutet av spelet.

kanalisera är en strategi som kastar detta begrepp ut genom fönstret, i stället fokusera på hyper-utjämning en mästare till med långt över det av dina motståndare.

Idén är enkel; du tratt så mycket som dina team guld som möjligt på en hyper carry mästare som kommer att dominera mitten körfält. Resultatet av detta är en mästare som krossar i lags slagsmål, vilket ger dig en betydande fördel.

mästare i fråga är oftast någon som en Kai'Sa, eller en Lucian eller Irelia.

Kärnan grunden för denna strategi fokuserar på hur dina junglers spelar sitt spel. Snarare än att spela en vanlig djungel spel, dina junglers kommer att fungera som stöd för mid lane hyper-carry.

De får djungel läger ner till en punkt där carry kan susa in och avsluta dem lugn för XP och guld, som kommer att öka hastigheten med vilken de kan förbättras exponentiellt.

Som en konkurrenskraftig strategi, är det verkligen unikt, men är det värt? Nåväl, det finns fyra särskilda fall i LCS där metoden användes. Den vann hälften av dessa spel och förlorade den andra halvan.

Det här gör det ganska svårt att säga direkt huruvida strategin är värt att använda på en hög nivå av gameplay.

Även för den typiska ELO-spelare, livskraft strategin beror allt på skicklighet.

Visst proffsen kan ha svårt att få det att fungera mot andra proffs, men när du är i en låg nivå ELO spel, är chansen att dina motståndare bara inte kommer att ha en räknare för det.

Strategin kräver samordning för att spela mot, vilket är något som många låga ranking lag allvarligt saknar.

Det är en strategi som inte kan verkligen lagas på grund av hur spelet är uppbyggt, vilket betyder att det är här för att stanna. Så om du vill ge denna strategi ett försök, det finns inget som hindrar dig.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now