Vad ELO Boosting?

Om du har spelat League of Legends, är du förmodligen väl medveten om alla de jargong i samband med spelet. En av de villkor som du kan ha stött på är ”ELO öka.” Vad är ELO öka, dock, och vad betyder det för dig?

ELO Boosting - Definierad

ELO öka är en tjänst för League of Legends spelare. Även känd som match making Rating, eller MMR, det är i grunden när en hög ELO spelare spelar en annan persons spelare för att öka ... eller boost ... sitt spel ranking.

För att göra detta, spelaren vill boost, det boostee, kommer att ge booster tillgång till sitt konto. När booster når en viss ligan, är det uppsving klar och boostee får sitt konto tillbaka. Nu kan boostee spela i en helt ny division utan att i arbetet.

När kontot går igenom processen att öka, kontoinnehavaren kan inte logga in eller spela League of Legends.

Fördelar med ELO Öka

Som du säkert kan föreställa sig, det finns vissa fördelar för ELO öka. Först, naturligtvis, detta hjälper dig att nivå upp snabbt och du kan göra saker som låsa slutet av säsongen Victorious hud. Du kanske också vill slå din föregående säsong rang eller Elevate i master tier. Andra spelare vill bara slå sina vänner eller visa upp en hög rang.

En annan stor fördel för ELO öka inkluderar inte behöva spendera alla timmar att spela spelet. Istället kan du få till den nivå som du vill utan att behöva tillbringa hela tiden att göra det. Till exempel, om du är i brons 1 och vill komma till Gold 4, kan du spendera månader att göra det. Eller så kan du kasta ner några pengar för en booster, och dit inom några dagar.

ELO Öka Safe?

Du kanske undrar om ELO öka är säker. Det finns alltid möjligheten att ditt konto kan bli stulen när du tillåter någon annan tillgång till den. Men det finns gott om seriösa öka tjänster där ute att undersöka. Det finns också en risk att ditt konto kan få förbjudas. Återigen, även om du använder en ansedd tjänst, du kommer inte riktigt oroa dig för det.

Den andra är bra att använda en ansedd ELO booster tjänst är att de kommer att använda en unik IP-adress för varje boost, så att de inte skulle ha en stor chans att åka fast detta. Så, ja, ELO öka är ganska säkert, men kom ihåg, det finns alltid en liten chans.

Du kan få en ELO uppsving för några få dollar ända upp till hundratals eller tusentals, så se till att du inser detta innan du tar språnget ... och glad spel.