The Story of Reckful: Vem var han?

Byron Daniel Bernstein är inte ett namn som de flesta känner till. Men hans online-alias var Reckful, och det var ett namn folk erkända och jublade. Den här mannen är född 1989 och avled i juli 2020. Han är en amerikansk streamer på Twitch och används för att spela Esports professionellt.

Bernstein var judisk, liksom hela hans familj. I själva verket hade han två bröder som heter Gary och Guy, både äldre än honom. Guy, den äldsta brodern, begick självmord redan 1995. Detta ledde Bernstein har anfall med depression, och i slutändan, följde han sin äldre bror och begick självmord sig i 2020.

Yrkes Karriär

Bernstein, eller Reckful om du föredrar, var en del av World of Warcraft-spelet. Han slutade i topp plats för hela sex säsonger. I själva verket nådde han 3000 rating första och slutade med att vinna World of Warcraft 2010 turnering från Major League Gaming.

Ett år senare, 2011, släppte Bernstein sin egen spel film som heter Reckful 3. Inom en vecka, det nått över en miljon visningar. Från och med hans död den 2 juli 2020 har videon nu cirka sex miljoner visningar. Senare hamnade han vinna WarcraftMovies innehåll för topp skicklig film-maker. Spelare i slutändan rösta om vem som ska dubbat Player of the Year. Denna utmärkelse gjorde honom falla ännu hårdare i en värld av videospel.

Under 2012 blev Bernstein operations manager, utvecklare och koncept designer för Feenix, vilket är en spelmus företag. Senare samma år, i oktober, skapade han en YouTube-kanal. Det var dock ytterligare en månad innan han släppte sin första video till strömmande webbplats. Den kallades Reckful 5. Stack smak för blod

Naturligtvis gjorde han inte stanna där. Även om det inte är mycket känt om honom mellan 2012 och 2017 var han hårt att spela poker och strömmande hans videor. Detta är vad som gjorde honom till en massa pengar.

I 2016 Bernstein in poker händelse Unibet Open London. Han fick spela poker, men han var inte redo för de stora ligorna. I slutändan förlorade han snabbt och blev utslagen av sätet. Då, i november 2017, spelade Bernstein på en välgörenhetspokerevent, som sponsrades av PokerGO. ItsHafu vann tävlingen.

Under samma år (2017), var Berstein rankas som en topp 10 rikaste streamers i världen. Gazette Review rankad honom på fjärde plats i listan. Även om ingen vet säkert, Bernstein själv hävdar att han hade en nettoförmögenhet på ca $ 1.500.000. Dessutom fick han ca 50.000 visningar per ström.

I mitten av 2018 släppte Bernstein en podcast som innehöll lång bildar intervjuer med olika gäster från strömmande och spel samhällen. Den kallades Tea Time med Byron, och det var ganska populär. I själva verket hade han Hikaru Nakamura och Pokimane som gäster. Det fanns sex episoder frigörs och den sista sändes i mars 2020.

Vid tiden för sin död, Reckful arbetade på ett MMO. Kallade Ever är ingen säker på vad det handlade om, annat än det fokuserade på Ever spelet.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now