The Amazing Win Streak av Schalke i LEC

The League of Legends Esports världen är alltid full av överraskningar. Vi har sett några av de fläkt Favoritlag pull-off otroliga kombinationer i varje match, och vi har också sett till synes förlora lag gör imponerande återkomster och få vinna. Det mest spännande med LoL händelser är att de är oförutsägbara och allt kan förändras på bara några sekunder med rätt strategier.

En av de mest populära LoL evenemang under hela året är League of European Championship Legends (LEC), där de bästa lagen från alla europeiska regioner tävlar om att se vilken som kvalificerar för League of Legends VM. Den årliga LEC har sett intressanta matcher, pjäser, och vinna streck under hela sin historia. I denna artikel kommer vi att gå igenom den fantastiska segrar strimman av FC Schalke 04 i LEC Summer slutspel.

Schalke s dålig prestanda

saker inte ser bra ut för laget när de kom utanför split våren. När de kom på sommaren split, sprang de saker med många nederlag, som tjänade dem en plats i botten plats. Lagets usel samordnings och besluten att straffa dem med även de svagare motståndare, vilket var ett problem om de ville att trivas i slutet av sommaren split.

Fyra veckor senare, Schalke uppnått sin första seger mot en Fnatic lag, som också visar tecken på koordinationssvårigheter. Men detta var inte tillräckligt för att dra ut dem från botten.

vad som ändrats?

Förutom förbättrad konsistens över senare spel, saker för Schalke förändrades när de introducerade spelaren Erberk ”Gilius” Demir som lagets nya jungler. Människor fortfarande tvivlade om denna typ av förändring skulle vända utvecklingen sedan Gilius inte har en stor prestation heller.

När Gilius fick anpassas till lagets strategier allt gick så smidigt som smör. Plötsligt Gilius’ fantastiska jungler spelar hjälpte laget att börja tjäna vinst efter vinst. Efter detta analytiker slutsatsen att Schalke kunde göra ett ”mirakel run” till slutspel, med en smal 4,16% chans att få det.

Den ”Miracle” Kör

Schalke fortfarande beroende av de andra lagen prestanda för att garantera en plats i slutspelet, men de fortfarande gav sitt bästa i varje match. Vid slutet av split, gick Schalke från en 1-10 förlorande strimma till en enastående 8-10 och en plats i slutspelet och därmed uppnå Miracle Run. Lagets beslut och strategier hjälpte dem gå över de återstående veckorna av splittringen utan att förlora en enda match, vilket är en fantastisk comeback i denna typ av händelse.

I slutändan Schalke hamnade på sjätte plats i LEC Summer Split, ger dem möjlighet att tävla i 2020 LEC Summer slutspel.

Slutsats

Medan Schalke gjorde en enorm insats för att vända utvecklingen, de kunde inte få en plats för 2020 LoL VM. Laget knappt förlorat sin plats att MAD Lions, som fick den fjärde utsäde för mästerskapet.

Oavsett det slutliga resultatet är Schalke fantastiska comeback från sin förlorande strimma något att känna igen och komma ihåg. Det visar oss att du alltid kan göra en märklig comeback om du förbättra dina strategier och play oavsett omständigheterna.