Tarzaned - Booster

Vilka är Tarzaned?

De flesta som gör karriär i League of Legends världen är mestadels de fina innehållsskapare, professionella spelare eller underhållare. Vissa dock följa en helt annan väg. Och en sådan väg togs av Tarzaned, känd NA booster som har nått # 1 plats på NA stege flera gånger, det vill säga i säsong 6, 7 och 8. Han är mest känd för sina galna mekaniker i högintensiva mästare såsom Nidalee, och anses vara en av de bästa Graves spelarna genom tiderna. En annan oskiljaktig del av Tarzaned är hans toxicitet, vinner handel och negativ inställning till andra aktörer i allmänhet. Detta dock ändrar inte det faktum att hur skicklig han är, och hans positioner i stege är ingenting annat än ett bevis.

toxicitet, öka, hot och gjorde han någonsin reform?

Du kan antingen hatar eller älskar Tarzaned. Det finns många spelare som följer hans ström och anser sig vara hans fanboys, som innehåller hans taktik och inställning till sina egna spel. Andra föraktar honom och ser honom som en del av pesten som fördärvar stegen genom att missbruka systemet. Han är en heltid streamer, han ger coaching råd och är ansluten med låg Nine, AKA L9, den mest giftiga klubb känd för spelarna som tros också vara en boosters klubb. Han är mycket säker, och påstår sig vara jungler på den nordamerikanska servern. Han kallade även Dopa och Faker

’ganska skräp’ i djungeln, säger han utklassar dem båda i djungeln. År 2016 blev han förnekade en inbjudan på grund av hans hårda personlighet och toxicitet. Han brukade ha sin egen ’dodgelist’ och betalade människor (20 $ per spel!) Till int vissa spelare han inte gillar på den tiden, som Tyler1. Han gjorde personliga hot på hans sociala sajter, fick förbjudna flera gånger i spelet. Hans beteende har förändrats sedan dess, och Tarzaned själv hävdar att han skulle vilja spela profesionally en dag. Han började sin egen YouTube-kanal som han laddar upp tutorials, coaching VODs hög Elo gameplays och delar hans tankar om spelet i allmänhet. Han coachade även några pro spelare och andra innehållsskapare som IwillDominate eller byxor är Dragon.

Han har förändrats, men räcker det?

Det är säkert att säga att Tarzaned är en man med passion. Det finns mycket få människor som bryr sig mer om spelet, men det är värt att nämna att han gör också en levande ur det. Han kan visserligen ha en mycket giftig historia och hans synder var inte helt bortglömd, men han något reformeras och har sin egen lojala fans som hejar honom, även i tider då Tarzaned grät under en ström på grund av att bli förbjudna på Twitch. Alla har att svara för sig själva, om han är en bra person och deservers förlåtelse, med tanke på hur Tyler1 var en gång den mest giftiga spelaren i världen och sedan på något sätt blir ansikte League underhållare. Tarzaned i dag är en aktiv aktör, innehåll skapare och en av de mest kontroversiella personas i historien om League of Legends.