Rankad Systems i Valorant: Vilka är de?

De rang system i Valorant är där för att markera framgång när du är i Competitive läge. När din skicklighet växer i spelet, kommer du att gå vidare genom sin rankingsystem. Detta inkluderar en mängd olika nivåer och divisioner. Det primära målet för Valorant är att komma till högsta möjliga rang.

Upplåsning Kompetitiv Läge

Innan du kan tävla i konkurrensform, har du att slutföra 20 Ej rankade matcher i Unrated läge. De påverkar inte din ranking, men de ger dig en uppfattning om hur spelet går till jobbet. Här kan du experimentera med olika agenter och taktik tillgängliga.

När du har spelat dem och de fem Märk matcher, kan du spela på konkurrensutsatta läge. Däremot kan du alltid gå tillbaka till Unrated läge och det är tillgängligt oavsett din placering i Valorant.

Ranks och Tiers Förklarat

I Konkurrensläge, du kan klättra i rang stege. Det finns åtta fulla leden. De har alla tre nivåer (ett till tre), utom den sista.

i leden, i syfte, inkluderar:

 • Järn (1, 2, och 3)
 • Brons (1, 2, och 3)
 • Silver (1, 2, och 3)
 • Guld (1, 2, och 3)
 • Platina (1, 2, och 3)
 • Diamant (1, 2, och 3)
 • odödlig (1, 2, och 3)
 • Valorant eller Radiant (singularis)

  När du går med i en tävling i Valorant, du paras ihop med partier som liknar i rang inom två nivåer av era. Därför, om du är på Silver rang, kan du möta brons, silver, platina, guld eller järn leden.

  Men systemet kommer att avgöra hur många spelare du som har till skillnad från de andra lagen och matcha rättvist.

  Om du inte har tävlat i 14 dagar, är rang dolda men inte försvinna. Du måste spela en tävlingsmatch att bli aktiva igen.

  Klättring rangordnar

  När du vinner matcher i konkurrensform, du kan klättra i graderna. Dock är det sätt du vinner också beaktas. Om du dominera hela matchen, kan du stiga till en högre nivå eller hoppa en helt och hållet. Detta sker ofta i de tidigare leden, såsom brons eller järn. Personliga föreställningar är mindre viktigt i de högre graderna.

  När du når Valorant eller Radiant (som det nu kallas), är detta den högsta rang för spelet. Rank utvärdering kvarstår och du kan få degraderas. Detta är dock baserat på om du vinner matchen och hur det uppnåddes.