Populäraste League Streamers

Naturligtvis finns det oändliga Liga streamers som kan följas. Kom ihåg, League of Legends är en mycket populär videospel. Många människor producerar innehåll om det, och det mesta finns på Twitch plattformen.

När du har tusentals människor strömmade det, du kunde hitta det utmanande att hitta rätt match. Men vi har kommit fram till en kort lista över några League Streamers du kanske vill överväga följande.

Doublelift

Yiliang Peng är mer känd som Doublelift och denna karaktär är känd för att vara en LCS stor. Han är faktiskt en bra ADC-spelare och har en självsäker attityd, vilket gör honom populär bland fans över hela världen. Han är också humoristisk och utåtriktad, så tittarna alltid inkopplad. Även stream tider kan doppa genom ett professionellt säsongen, om han går live, får han otaliga tittare i en hast.

Tyler1

Tyler Steinkamp är känd bättre som Tyler1 och är en topp streamer till League of Legends. Han har gott om visningsantal och anhängare. Men brukade han kallas den giftigaste spelare i LoL, så han fokuserar på att stanna en aggressiv och högljudd streamer på denna plattform. Han kan hype upp publiken och fokuserar på att vara självsäker. Därför är han en älskad galjonsfigur här. Oavsett vad andra tycker om hans personlighet, han är alltid en entertainer först.

TF Blade

TF Blade har kallats den mekaniska geni ett tag. Ashkan Homayouni är hans egentliga namn, och han försöker alltid vara bäst på vad den gör. Han är toppen-lane-spelare och har dominerat den nordamerikanska delen. Han har också gjort många resor till andra regioner till rang som nummer ett också. Han är mycket passionerad, så hans ström persona är ofta som en person av myndighet. Han kommer att berätta som det är, även om du inte vill höra det.

SirhcEZ

Med all skriker du säker på att höra från andra serpentiner, kan du titta på Chris Enteria (SirhcEZ) för att varva ner. Han har varit en League of Legends streamer i mer än fem år och troligen har inte skrek en gång under hans videor. Han har varit en topp-lane spelare med hög ranking sedan säsong 3, även när han spelade mot Dyrus och andra topp proffs. Nu, han är känd som en chill League streamer. Du är säker på att ha en mycket avkopplande upplevelse med sin lugn och cool uppträdande.

Yassuo

Hammoudi A. är Yassuo, men folk också ringa honom Moe. Han var en late bloomer och endast kom till Twitch scenen 2016. Ändå är han mycket energisk och vill få en reaktion från andra. Därför är hans stil att få svar, oavsett om det är negativt eller positivt. Sådana engagemang nivåer hjälpte honom att bli en framstående League streamer.

Sneaky

Zachary Scuderi (Sneaky) är ett original League top streamer. När Cloud9 tog första yrkesverksamma med storm, han startar Twitch spelet. I själva verket var han en pro spelare som ville vara en del av strömmande scenen. Hans tidiga strömmar hade alla skrattar, och han håller med samma persona idag. Dessutom är han mycket konsekvent.