Övergångar mellan Comps i TFT

I TFT, förstå hur dina slumpmässiga enheter samverka tillsammans och hur du kan övergången från en lagsammansättning till en annan är nyckeln till seger. Alla vill vinna, så hur kan du spela med vad du fick mer effektivt? Övergångar kräver utarbeta kunskap (som du behöver för att förstå varför vissa mästare utmärka sig i ditt team comp). Det kräver också att identifiera vad fienden laget bygger, som counterbuilding är avgörande (du inte vill bygga ett lag som har en fruktansvärd matchup mot dina fiender).

Några tips att tänka på när du övergår kan tyckas självklart, men är ändå mycket viktigt att komma ihåg. Första saker först, kan du behöva överge en gruppsammansättning för en annan om du förlorar, eftersom du elimineras tidigt är något du bör försöka förhindra. Du bör också byta upp ditt lag om den nuvarande lag du har motverkas av dina fiender. Glöm inte att du inte bara vill tier 1 enheter i ditt team, så du bör försöka hitta några Tier 4 eller Tier 5 mästare att runda ditt lag ut.

På samma sätt, om du inte kan hitta rätt mästare för komp eller fiender redan har den mästare, måste du övergången ditt lag till en annan, möjligen mindre ideal comp. Anpassning till din nuvarande situation är det viktigaste att tänka på när man spelar till TFT, eftersom du inte alltid kan lita på att få tur och hitta mästarna du letar efter. Naturligtvis, du förlorar en del 10g här och där som du försöker att hamstra vissa enheter samtidigt räkna ut vad ditt team kommer att bli. Ett lag som inte övergång eller anpassar är ett lag som kastar.

Ett tips som kan hjälpa dig att övergången mellan comps i TFT är erfarenhet. Övning ger färdighet, och komma ihåg vad mästare fungerar bra tillsammans och som inte är ett självklart, men ibland förbises, tips för när det gäller övergår. Om din upplevelse är saknas, även titta på en streamer eller pro spel kan få dig den förstahands insikt du letar efter.

övergångar kräver engagemang, eftersom du måste sälja mästare för att göra plats för bättre. Om du redan har en utmärkt grund, kanske du inte vill sälja din bästa mästare direkt bara för osäkerheten om vad framtiden kan ge dig. Du har en hel del tid i TFT fritt överväga dina alternativ och investeringar, som övergår handlar om samverkan. Har du åta sig en allt mech-pilot trupp, eller är du villig att åta sig den ökända Astro Snipers laget comp? Vilka objekt har du förmånen laget comp du letar efter?

Specifikation spelar en stor roll för ditt lag i TFT, så du måste tänka på de olika element som RNG spelar i hur du övergången i TFT. Men det är inte att säga att det är en helt tur-baserat spel. Anpassning till dina omständigheter är den enskilt viktigaste egenskap att ha för att vinna i TFT, eftersom det gör det möjligt att känna igen vilka objekt och Champions du har bäst kan arbeta för dig i framtiden. Övergångar kräver investeringar och identifiera vad dina fiender har, så du måste ta reda på vad som fungerar bäst tillsammans i denna pågående spel.